به گزارش ایسنا، فرامرز اصغری در یادداشتی در سیاست روز با این عنوان نوشت: کامرون در گفتگو با اسکای نیوز تاکید کرد که چنین اقدامی عاقلانه نخواهد بود و بر اختلافات موجود در موقعیت انگلیس و ایالات متحده در مورد تامین تسلیحات اسرائیل تاکید کرد.
کامرون گفت: «من فکر میکنم این اقدام مذاکرات تبادل اسرا را کمرنگ میکند؛ بنابراین من فکر میکنم که نوعی اعلامیه سیاسی پاسخ درستی نباشد. ما باید به روند دقیق خود برای اطمینان از اینکه در چارچوب قانون عمل میکنیم پایبند باشیم. »
انگلیس یکی از تامین کنندگان بزرگ اسرائیل نیست اما سال گذشته مجوز صادرات را برای فروش حداقل ۴۲ میلیون پوند (۵۲.۵ میلیون دلار) تجهیزات جنگی به اسرائیل اعطا کرد.
این سخنان از سوی کامرون در حالی مطرح میشود که رژیم صهیونیستی در طول ۸ ماه گذشته نسل کشی سراسری را در غزه اجرا کرده و این روزها نیز در رفح این روند را تشدید کرده است. این در حالی است که بسیاری از نهادهای حقوق بشری بارها خواستار توقف تسلیحات به رژیم صهیونیستی شدهاند چنانکه سازمان عفو بینالملل در بیانیهای از همه کشورها خواست تا ارسال سلاحهایی که موجب نقض قوانین بینالمللی در نوار غزه میشود را به رژیم صهیونیستی متوقف کنند.
قابل توجه آنکه انگلیس در حالی مدعی است که توقف کمکها زمینه ساز قدرت گرفتن حماس میشود که چندی پیش لندن اذعان کرده بود که حملات نظامی نمیتواند موجب تضعیف و نابودی حماس گردد.
با توجه به این رویهها سخنان کامرون را از یک سو باید اذعان به ناتوانی و شکست رژیم صهیونیستی در برابر مقاومت دانست و از سوی دیگر بعد دیگری از مشارکت در نسل کشی غزه میباشد. رویهای که انگلیس بیش از یک صد سال است که علیه ملت فلسطین اعمال میکند. رویهای که بخشی از آن نیز برگرفته از منفعت طلبی انگلیس با کشتار و نسل کشی میباشد چنانکه پیش از این نیز در زمان تجاوز عربستان به یمن رسما لندن با درخواست ها برای توقف فروش تسلیحات به عربستان مخالفت و جان یمنیها را در برابر منافع انگلیس بی اهمیت عنوان کرد.
انتهای پیام