به گزارش ایسنا، علی تتماج در یادداشتی در سیاست روز نوشت: جهان همچنان در حالی معطوف به نسل کشی در غزه و جنایات رژیم صهیونیستی است که این روزها مصادف با دومین سالگرد شهادت فردی که نامش پیامهای بسیاری را به جهان مخابره کرد. شیرین ابوعاقله خبرنگار فلسطینی بود که در ۱۱ مه ۲۰۲۲ درحالی که مشغول پوشش اخبار حمله نظامیان صهیونیستی به شهر جنین در کرانه باختری بود مورد هدف مستقیم و تعمدی نیروهای رژیم صهیونیستی قرار گرفت و با اصابت گلوله به سرش به شهادت رسید.
این جنایت آشکار در حالی صورت گرفت که در آن زمان هیچ کدام از مدعیان حقوق بشر اقدام به محکوم سازی آن نکردند.
هیچ کدام از مدعیان به این سوال پاسخ ندادهاند که چرا وقتی شیرین ابوعاقله خبرنگار فلسطینی شبکه الجزیره هدف شلیک تعمدی و از فاصله نزدیک نظامیان صهیونیست قرار گرفت؛ هیچ کدام از آنها این جنایت را محکوم نکرده و خواستار مجازات عاملش نشدند.
چندی پیش غربیها در روز به اصطلاح آزادی مطبوعات با گزارشهای جهت دار، مدعی حمایت از فعالان رسانهای و خبرنگاران شدند حال آنکه آنها هیچ اشارهای به جنایات صهیونیستها علیه خبرنگارانی همچون شیرن ابوعاقله نداشتهاند. در طول ۸ ماه جنگ غزه ۱۴۲ خبرنگار به شهادت رسیدهاند در حالی که رسانههای غربی مدعی حمایت از خبرنگاران هیچ واکنشی به این جنایتها نداشته اند حال آنکه با ادعاهای حقوق بشری دهها بیانیه علیه برخی کشورها صادر و حتی در مجامع جهانی به پرونده سازی پرداختهاند.
رفتار غربیها حکایت از آن دارد که ازادی بیان در عرف غرب یعنی آزادی هرانچه که علیه اسلام و مسلمانان باشد چنانکه هتاکی نشریه دانمارکی و فرانسوی به اسلام میشود آزادی بیان و واکنش مسلمانان به هتاکی این رسانهها میشود تروریسم. این نوع رفتارها نشانگر آن است که غرب همچنان در همان سیاستهای گزینشی در قبال آزادی بیان است در حالی که اساس آن را آزادی هتاکی به اسلام و مسلمانان تشکیل میدهد ولاغیر. آنچه امروز در فلسطین جریان دارد از شهادت شیرین ابوعاقله گرفته تا شهدای خبرنگاری جنگ اخیر غزه بیانگر این حقیقت است که از یک سو رژیم صهیونیستی به هیچ قاعده و قانونی پایبند نمیباشند و از سوی دیگر حقوق بشر غربی نه بر اساس اصول حقوق بشری بلکه صرفا بر اساس منافع سرمایهداران به کار گرفته میشود که در آن شهادت افرادی همچون شیرین ابوعاقله هرگز دیده نمیشود.
انتهای پیام