علی حسنزاده در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه در استان کرمانشاه سه نوع همیار طبیعت شامل محافظ، مروج و دانشآموز داریم، گفت: در استان در مجموع ۷۵ هزار نفر همیار طبیعت شده اند.
حسنزاده با اشاره به پای کار بودن دانش آموزان استان کرمانشاه برای حفاظت از منابع طبیعی استان، گفت: هم اکنون ۴۵ هزار دانشآموز استان همیار طبیعت هستند.
وی ادامه داد: وقتی دانشآموزان همیار طبیعت می شوند، ضمن اینکه خانواده ها و اطرافیان خود را به حفاظت از منابع طبیعی ترغیب می کنند، خودشان هم حافظان خوبی برای حفاظت از منابع طبیعی خواهند بود.
وی با بیان اینکه همیاران طبیعت بازوان توانمند مجموعه منابع طبیعی هستند، گفت: ارتباط موثر همیاران طبیعت با منابع طبیعی باعث میشود تا فرهنگ پاسداشت ارزشهای منابع طبیعی در جامعه بسط داده شود.
حسن زاده تاکید کرد: همیار طبیعت به فرد یا افرادی گفته میشود که به صورت انفرادی و یا گروهی مجموعه منابع طبیعی را در پیشبرد اهداف ترویج فرهنگ حفاظت از منابع طبیعی و جلب مشارکت مردم در امور حفاظت، احیا، توسعه و بهرهبرداری صحیح از منابع طبیعی یاری میدهند.
حسن زاده افزود: طبیعت دوستان می توانند با مراجعه به سامانه همیاران طبیعت ثبت نام کنند تا بعد از طی مراحل ثبت نام برای آنها کارت همیار طبیعت صادر شود.
انتهای پیام