به گزارش ایسنا، حسن قاسم زاده در جریان بیست و هشتمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش و در نشست تخصصی تحولات دیجیتال و تاثیرات آن بر بهرهوری و پایداری در صنعت نفت وگاز به میزبانی شرکت توسعه پترو ایران با اشاره به اهمیت موضوع مهندسی ژئوانرژی و شکست هیدرولیکی، اظهار کرد: آمادگی برای تغییرات در راستای کاهش تولید دی اکسید کربن در تولید و سبد انرژی اهمیت زیادی دارد.
وی افزود: در ایران اگر بخواهیم فرصت استفاده از شرایط را داشته باشیم باید دانشگاه ها وارد کار شوند و انرژی خصوصی سازی شود. برای انجام این امر نیاز به افرادی متخصص است که پیشنهاد ما تاسیس رشته مهندسی ژئو انرژی است.
در ادامه این نشست علی فهیم از هیئت علمی دانشگاه تهران با اشاره به کاربرد های هوش مصنوعی در افزایش عملکرد صنعت حفاری، گفت: باید در این مسیر گام برداشته شود و مطالعاتی نیز در این راستا انجام شده است
همچنین در این مراسم تفاهمنامه سه جانبه ای به جهت گسترش همکاری ها بین شرکت توسعه پتروایران، دانشگاه خواجه نصیر و پژوهشکده بهره وری صنعت نفت دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی امضاء شد.
در این تفاهم نامه با توجه به این مهم که شرکت توسعه پترو ایران دارای صلاحیت، تجربه و امکانات لازم برای اجرای پروژههای حوزه نفت و گاز بوده و همچنین از پیمانکاران دارای صلاحیت برای فعالیت در زنجیره کامل صنایع بالادستی صنعت نفت است و با توجه به توانایی پژوهشکده بهره وری صنعت نفت و گاز دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی در مباحث صلاحیت علمی، فنی، پژوهشی و آزمایشگاهی در صنعت نفت گاز مقرر شد طرفین این قرارداد به منظور اخذ پروژه های صنعتی-پژوهشی از کارفرمایان نفتی و مشارکت و هماهنگی و نظارت بر اجرای این پروژه ها همکاری کنند.
همچنین در بند دوم این قرارداد مقرر شد که طرفین این تفاهم نامه همکاری لازم برای شناسایی و تحلیل چالش های صنعت نفت و شناخت نیازهای اساسی فناوری و تعیین اولویت های نوآوری در حوزه اکتشاف و تولید را در دستور کار قرار دهند.
انتهای پیام