به گزارش ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین حمید شهریاری -دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی- به همراه شورای عالی مجمع تقریب با سید عمار حکیم، رئیس جریان حکمت ملی عراق دیدار و گفتوگو کرد.
حجتالاسلام شهریاری در این دیدار تاکید کرد: انقلاب اسلامی ایران موجب بیداری اسلامی در سراسر جهان شده است.
وی ادامه داد: ما در شروع جنگ غزه هیچ دخالتی نداشتیم اما امت اسلامی، نظام جمهوری اسلامی را به عنوان زیر بنای مقاومت میدانند که در کنار مقاومت ایستاده است.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی خاطرنشان کرد: امروز حمایت از فلسطین، نه تنها در کشورهای اسلامی بلکه در تمام کشورهای دنیا وظیفه انسانی است. این حمایت جهانی بزرگترین افتخاری است که مقاومت توانست به دست بیاورد.
حجت الاسلام شهریاری تصریح کرد: این عدالتخواهی، ناشی از مقاومتی است که در برابر ارزشهای غرب نشان داده شده در حالی که همه فکر میکردند ارزش اصلی ثروت و قدرت استکبار جهانی در دو قرن اخیر است، عدهای با اتکا به قدرت الهی توانستند این تفکر را تغییر بدهند.
وی افزود: امروز ارزشهایی که امام خمینی (ره) در انقلاب اسلامی عرضه کردند، در مقابل پروژه تکفیر موفق شده است.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در پایان سخنان خود از ملت عراق، علمای این کشور به ویژه حضرت آیت الله سیستانی، مرجعیت عراق به خاطر حمایتهای خود از نظام جمهوری اسلامی، محور مقاومت و دفاع از مظلومین و عدالتخواهان قدردانی کرد.
شبکههای اجتماعی به سکویی به نفع فلسطین تبدیل شده است
سید عمار حکیم نیز در این دیدار گفت: عراق، نقش محوری در تاریخ و در جنبش اصلاحی امام مهدی(عج) دارد.
حکیم به برملا شدن دروغگویی و بیاساس بودن ادعاهای غربی در خصوص حقوقبشر، زنان و کودکان و نیز آزادی بیان و پوششها و حمایتهای سیاسی از رژیم اسرائیل اشاره کرد و با تمجید از مواضع حمایتگرانه از ملت فلسطین خاطرنشان کرد: تظاهرات گسترده در جهان غرب و اعتراضات دانشگاهیان، دلیلی بر همبستگی با مسئله بر حق فلسطین است.
رهبر جریان حکمت ملی عراق گفت: شبکههای ارتباط اجتماعی از نظر همبستگی و تعامل با بحران غزه، به بستر و سکویی به نفع فلسطین تبدیل شده است.
حکیم همچنین از مواضع جمهوری اسلامی ایران و حمایت آن از ملت فلسطین تقدیرکرد و خواستار آن شد تا به بحران در غزه از نگاه یک پروژه اسلامی و نقش آن در دفاع از فلسطین نگریسته شود.
وی خاطر نشان کرد: عراق همواره در یاری فلسطین پیشگام بوده و در راس آن مرجعیت عالی دینی قرار دارد که از مسئله فلسطین حمایت میکند، علاوه بر آن باید به موضع دولت عراق و نخستوزیر آن در دفاع از ملت فلسطین و نیز به موضع مردمی و سیاسی و رسانههای حمایتگرانه از آن اشاره کرد.
رهبر جریان حکمت ملی عراق تاکید کرد: عراق با عبور از چالشهای امنیتی، سیاسی و اجتماعی توانست به جایگاه و موقعیت طبیعی خود بازگردد و در حال حاضر امنیت و آرامش در شهرهای عراق حاکم شده است.
وی همچنین با اشاره به وفاق در جامعه و همزیستی مسالمتآمیز واقعی و مثبت میان قشرها و طیفهای مختلف ملت عراق به نمونههایی از انسجام و وحدت میان مذاهب و طیفهای مختلف اشاره کرد.
حکیم در خصوص مسائل سیاسی عراق هم یادآور شد: ائتلاف اداره حکومت(ائتلاف حاکم)، نمایندگی چهار پنجم مجلس نمایندگان را برعهده دارد و پشتوانه دولت به شمار میرود. این تحولات با تغییرات منطقهای و بینالمللی مثبت در قبال عراق همزمان شده است.
حکیم همچنین به پروژه «جاده توسعه» و فرصتهایی که این پروژه برای عراق فراهم میکند و نقش موثر عراق در نزدیک کردن دیدگاههای طرفهای مختلف در منطقه اشاره کرد.
وی در پایان تاکید کرد: رابطه عراق با جمهوری اسلامی ایران و کشورهای عربی و اسلامی تنها یک رابطه دولتی نیست بلکه یک رابطه اجتماعی و مردمی هم به شمار میرود.
انتهای پیام