به گزارش ایسنا اصغر عطایی با بیان اینکه بیتوجهی به مساله مصرف انرژی به عنوان یکی از مولفههای اصلی نظام تولید اقتصادی هر کشور که ارتباط مستقیم با دو مولفه درآمد و آلودگی هوا دارد، منجر به آسیب جدی به محیط زیست شده است، گفت: آمارها نشان می دهد مصرف انرژی و آب در کلانشهر تهران بیشتر از میانگین شهرهای جهانی است که این امر ضرورت اتخاذ سیاستها و برنامههای مدیریتی در جهت کنترل و کاهش انرژی را ایجاب میکند. یکی از راهکارهای تاثیرگذار، استفاده از ابزارهایی نظیر اجرای مدیریت سبز در ساختمانهای اداری است که بخشی از هدررفت انرژی را به خود اختصاص میدهند.
سرپرست اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران خاطرنشان کرد: مدیریت سبز با مفهوم به کارگیری موثر و کارآمد تمامی منابع مادی و انسانی برای هدایت و کنترل سازمان جهت نیل به اهداف محیط زیستی با سازماندهی و برنامهریزی دقیق در ساختمانهای اداری با رویکرد دستیابی به شرایط مطلوب جهت حفظ منابع شکل گرفته است. به منظور پیاده سازی نظام مدیریت سبز در یک ساختمان اداری باید شاخصهای اصلی آن اعم از مصرف انرژی، مصرف آب، مدیریت پسماند، مصرف سوخت وسایل نقلیه، ساختمانها و تجهیزات، آموزش و فرهنگسازی بهصورت همزمان مورد توجه قرار گیرد.
وی اضافه کرد: در شهرداری تهران نیز اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار، مسئولیت نظارت عالیه بر حسن اجرای آییننامه مدیریت سبز در ساختمانهای تحت تملک شهرداری تهران را برعهده دارد. از این رو دستورالعمل اجرای مدیریت سبز از سوی دبیرخانه نظام مدیریت سبز، جهت راهبری نظام مدیریت سبز و با هدف شفافسازی در فرآیند اجرای این نظام همچنین تسهیل در روند پیادهسازی آن در ساختمانهای منتخب اداری شهرداری تهران تا پایان برنامه چهارم تدوین شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، درآییننامه مدیریت سبز (مصرف انرژی، مصرف آب، مدیریت پسماند عادی، مصرف سوخت وسایل نقلیه، ساختمانها و تجهیزات و آموزش فرهنگسازی) جهت اجرا به صورت بومی در شهرداری تهران تعریف و فرآیند اجرایی این نظام ارائه شده است. امید است با اجرای نظام مدیریت سبز در ساختمانهای اداری شهرداری تهران گامی کوچک در جهت بهبود محیط زیست شهری برداشته شود.
انتهای پیام