فضل الله کردی در گفت وگو با ایسنا افزود: برداشت زیره در این شهرستان از اواخر اردیبهشت تا اواسط تیرماه انجام و پیشبینی میشود ۹۰ تن محصول زیره برداشت و به بازار مصرف عرضه شود.
وی اظهار کرد: در همین راستا این مدیریت سیصد کیلو بذر اصلاح شده زیره در اختیار کشاورزان قرار داده و هم چنین برای ارتقای دانش فنی با ایجاد یک مزرعه تحقیقی و ترویجی در منطقه، آموزشهای علمی و عملی کاشت و داشت این محصول به کشاورزان منتقل شد.
وی گفت: ۵٠٠ نفر به صورت مستقیم در کشت و برداشت زیره مشغول فعالیت هستند.
انتهای پیام