به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، سید حسن سیفی، مدیرکل حوزه ریاست، روابط عمومی و امور بینالملل مرکز پژوهشهای مجلس، با اشاره به آغاز به کار سی و پنجمین نمایشگاه کتاب تهران از ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳، در محل مصلی امامخمینی (ره)، گفت: مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی پس از چند سال غیبت، در این دوره از نمایشگاه کتاب حضور پیدا کرده است.
وی با اشاره به روند عملکردی انتشارات مرکز پژوهشهای مجلس، توضیح داد: انتشارات این مرکز در طول ۳ سال اخیر با راه اندازی جهاد نشر کتاب، رشد چشمگیری را در راستای انتشار کتب داشته است.
مدیرکل حوزه ریاست، روابط عمومی و امور بینالملل مرکز پژوهشهای مجلس با بیان اینکه غرفه مرکز در نمایشگاه کتاب میزبان پژوهشگران و علاقمندان حوزه قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین خواهد بود، تصریح کرد: مرکز پژوهشهای مجلس از ابتدای فعالیت خود تاکنون بیش از ۱۸۰ عنوان کتاب و بیش از ۱۵ هزار گزارش منتشر کرده است که در این دوره از نمایشگاه کتاب ۵۰ عنوان کتاب آماده و در معرض بازدید پژوهشگران قرار میگیرد.
وی افزود: برخی از عناوین کتابهای مرکز پژوهشهای مجلس در نمایشگاه کتاب امسال شامل ایران در موج دوم تحریمهای حداکثری، بایستههای ارتقای کارآمدی قانونگذاری، سیاستهای کلی تأمین اجتماعی، هوش مصنوعی و قانونگذاری و ملاحظات اجتماعی اقتصادی در تنظیم مقررات زیستفناوری، هستند.
سیفی یادآور شد: در این دوره از نمایشگاه کتاب تهران، کتاب سال مرکز پژوهشهای مجلس که شامل عناوین گزارشهای منتشر شده و بارکد آدرس گزارشها در سایت این مرکز است، در معرض دید پژوهشگران قرار خواهد گرفت.
مدیرکل حوزه ریاست، روابط عمومی و امور بینالملل مرکز پژوهشهای مجلس، خاطرنشان کرد: مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی در غرفه ۲۸، راهرو ۲ سالن شبستان میزبان پژوهشگران و محققان حوزه قانونگذاری خواهد بود.
پایان پیام