مهدی شهرکی در گفت وگو با ایسنا، افزود: با همت بخش خصوصی و در راستای ارتقای تولید، در سال گذشته قریب به ۲ میلیون ۲۵۰ هزار قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری انجام که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۰ درصد رشد داشته است.
وی تصریح کرد: از این میزان جوجه ریزی حدود ۳ هزار و ۱۵۰ تن گوشت مرغ تولید و روانه بازار مصرف شده است.
شهرکی اظهارکرد: در حال حاضر با سرمایهگذاری بخش خصوصی، ۲۲ واحد مرغداری جدید با ظرفیت یک میلیون و هفتاد و پنج هزار قطعه در سطح شهرستان زاهدان در حال احداث است.
انتهای پیام