معاون سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور:

تعهد خیران مدرسه‌ساز در دولت سیزدهم به ۱۱۰ هزار میلیارد ریال رسید

معاون فنی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: تعهد خیران مدرسه‌ساز کشور از ۴۶ هزار میلیارد ریال در ابتدای فعالیت دولت سیزدهم به ۱۱۰ هزار میلیارد ریال رسیده است.

مجید عبداللهی امروز پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت در بیست‌وششمین همایش تکریم خیران مدرسه‌ساز مازندران، اظهار کرد: در سال گذشته از حدود ۳۰۰۰ مدرسه‌ای که در کشور تحویل داده شد ۵۴ درصد مدارس با مشارکت خیران به سرانجام رسید.

وی افزود: جلساتی که با خیران برگزار می‌شود نگین جلساتی است که ما مدیران دولتی در آن‌ها حضور می‌یابیم. برای من و همکارانم چنین جلساتی همواره ویژه و غیرتکراری است.

عبداللهی به ظرفیت عظیم خیران در کشور اشاره کرد و یادآور شد: خیران کشورمان در حوزه‌های دیگر هم ورود کرده‌اند، اما مدرسه‌سازی ریشه‌دارترین حوزه‌ خیری کشور است که اثرگذاری گسترده‌ای برای جامعه دارد و در حال تبدیل شدن به یک جریان اجتماعی است.

معاون فنی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان این‌که تنوع فعالیت خیران در مدرسه‌سازی چشمگیر است، بیان کرد: تا چند سال پیش فعالیت خیران مدرسه‌ساز فقط محدود به ساخت مدرسه‌ بود. اما اکنون در حوزه مدرسه‌یاری و تجهیز و مناسب‌سازی هم فعال هستند. این گستردگی فعالیت فرصت خوبی برای گسترش زیرساخت‌های آموزشی است و نباید از این ظرفیت به سادگی گذشت.

عبداللهی با اشاره به توجه ویژه سه قوه به ظرفیت خیران مدرسه‌ساز اظهار کرد: در قانون برنامه هفتم ظرفیت‌های خوبی برای خیران پیش‌بینی شد. با تنظیم چارچوب‌های مربوط به این موضوع فرصت فراهم می‌شود که به نحو مطلوب کارها را به کمک خیران پیش ببریم.

معاون فنی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به حضور وزیر سابق آموزش و پرورش در کرسی استانداری مازندران، گفت: مدتی که در وزارت آموزش و پرورش خدمت استاندار فعلی مازندران بودیم می‌دیدیم که جلسه با خیران را هرگز از دست ندادند و همیشه حضور پررنگی داشتند. چون اعتقاد قلبی به مشارکت خیران دارند.

این مسئول خاطرنشان کرد: ریل‌گذاری‌های استاندار مازندران در دوران وزارت آموزش و پرورش منجر به رشد چشمگیر تعهد خیران کشور از ۴۶ هزار میلیارد ریال به ۱۱۰ هزار میلیارد ریال شد. این ظرفیت مهم دکتر نوری در مازندران می‌تواند سرعت اجرای طرح‌های مدرسه‌سازی را افزایش دهد.

این مسئول رصد و پایش خروجی مدارس خیری را امری مهم برشمرد و گفت: نکته مهمی که نباید از آن غافل شویم توجه به محصول و خروجی مدارس خیری است. باید ببینیم این مدارس ارزشمند منجر به چه خروجی در کشور شد.

عبداللهی با تاکید براینکه از خروجی مدارس خیری نباید غفلت کنیم و این مدرسه‌سازی باید به توسعه کشورمان منجر شود، تصریح کرد: ما در حوزه مدارس خیرساز طرح‌های نیمه‌تمامی داریم که به آن‌ها متعهدیم. بالغ بر هشت هزار پروژه در حوزه مدرسه‌سازی در حال اجراست و سالانه حدود ۲ هزار و ۸۰۰ طرح تحویل می‌شود.

وی افزود: این طرح‌ها باید با تامین منابع مالی تکمیل شود و در قانون بودجه سال جاری منابع اعتباری خوبی برای تکمیل طرح‌ها به ویژه طرح‌های مشارکتی با خیران در نظر گرفته شد.

معاون سازمان نوسازی مدارس کشور، اولویت‌دارترین راهبرد امسال را تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام خیری اعلام کرد و افزود: امیدوارم بتوانیم همپای خیران مدرسه‌ساز کشور گام برداریم و فضاهای ایمن مناسب و باکیفیت و مجهز برای دانش‌آموزان تهیه کنیم و مجموعه تلاش‌های ما و خیران ایجاد فضای مناسب آموزشی و توسعه کشور است.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۶:۳۳
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1403022014609
  • خبرنگار : 50377