محسن جهانتیغ در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اقدامات انجامشده برای رفع کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش اظهار کرد: با تلاشهای انجامشده، یکی از ماندگارترین مجوزها را از سازمان امور اداری و استخدامی کشور گرفتیم و بنا بر آن بیش از ۵۳ هزار آموزگار ابتدایی و دبیر جذب خواهند شد.
وی با اشاره به برگزاری آزمون استخدامی افزود: در مرحله نخست نتایج، سه برابر ظرفیت اعلام شد و در این مرحله ۶۰ هزار داوطلب معرفی شدند و اکنون بررسی مدارک و مستندات در کمیتهها در حال انجام است. در این بررسی، فرآیند ارزیابی تکمیلی استخدام در مراحل چهارگانه بررسی مستندات، سوابق پژوهشی و آموزشی، پزشکی و ارزیابی تکمیلی همراه با بررسی صلاحیت عمومی گزینش در حال انجام است.
رئیس اداره استخدامی وزارت آموزش و پرورش گفت: در مرحله نخست در خوزستان حدود ۲ هزار و ۳۰۰ نفر برای انجام بررسیها معرفی شدند و همکاران بر اساس برنامهریزیها، در حال بررسی و انجام امور هستند.
وی بیان کرد: هدف ما این است که نتایج به موقع اعلام شود تا این افراد دوره مهارتآموزی موثر را در دانشگاه فرهنگیان بگذرانند و به موقع و از ابتدای سال تحصیلی نیروهای باکیفیت، متعهد و انقلابی به نظام تعلیم و تربیت تزریق شوند، بنابراین این معلمان مهرماه سرکلاس درس خواهند بود.
جهانتیغ گفت: پیشبینی شده است در تابستان دوره مهارتآموزی موثر برگزار شود و این معلمان از ابتدای مهرماه ۱۴۰۳ به کارگیری شوند و ادامه مهار آموزی در طول سال انجام شود.
وی افزود: در حال حاضر آزمون مشاغل کیفیتبخشی نیز برگزار شده است و نتایج آن اعلام خواهد شد. آزمون دبیری نیز ۲۸ اردیبهشتماه برگزار خواهد شد و روند فرآیند به گونهای پیشبینی شده است تا این افراد نیز ابتدای سال تحصیلی وارد کلاسهای درسی شوند و نیروهای جوان و با فکر نو به آموزش و پرورش تزریق شود.
رئیس اداره استخدامی وزارت آموزش و پرورش گفت: با توجه به تلاشهایی که در سال گذشته انجام شده است مجوز تاریخی برای جذب نیروی انسانی را از سازمان امور استخدامی کشور گرفتیم و در مجموع حدود ۷۲ هزار نفر در گروههای مشاغل کیفیتبخشی، آموزگار ابتدایی و دبیری و هنرآموزی جذب میکنیم که چنین چیزی از ابتدای انقلاب تاکنون بینظیر بوده است. با این کار سعی شده است بخش مهمی از نیاز آموزش و پرورش رفع شود.
وی عنوان کرد: چارچوب وزارت آموزش و پرورش در مورد نیروی انسانی تعریف شده است و با تحلیل و آسیبشناسی شاخصهای انسانی، نیروی مورد نیاز استانها برآورد میشود و متناسب با ظرفیت سازمانهای ذیربط به استانها مجوز تخصیص داده میشود.
جهانتیغ گفت: خوزستان وضعیت خاصی دارد و همیشه جزو استانهای شاخص این وزارت بوده است. با توجه به پراکندگی این استان سعی کردهایم در تخصیص نیروی انسانی، خوزستان را ویژه ببینیم و در تمام مجوزها این استان پررنگ دیده شود، بنابراین در مجوز اخیر نیز این موارد مورد تایید قرار گرفته و در سهمیه تخصیص نیروی انسانی، استان خوزستان جزو سه استان برتر بوده است.
انتهای پیام