به گزارش ایسنا، با هم نگاهی خواهیم انداخت به گزیدهای از اخبار سرویس علم و فناوری در روز پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت که خواندن آنها خالی از لطف نخواهد بود. برای مطالعه بیشتر هر یک از این اخبار میتوانید بر روی تیتر آن کلیک کنید.
مردی که مانند «زبل خان» اینجا، آنجا و همه جا هست!
ایلان ماسک مردی پرمشغله است که چندین شرکت بزرگ فناوری دارد. او مدیرعامل اسپیس ایکس و تسلا، مالک توییتر که اکنون ایکس نامیده میشود است و همچنین پدر ۱۰ فرزند است. نگاهی به برنامه روزانه این مرد ثروتمند علاقهمند به فناوری خواهیم داشت.
کفش «نایکی» که با آیپد اپل طراحی شد
کفشهای منحصر به فردی که تیم کوک در رویداد اپل به پا داشت توجه زیادی به خود جلب کرده است اما ماجرای این کفشها چیست؟
کشف شواهد جدید از برخوردی که قمر زمین را شکل داده است
دادههای فضاپیمای «GRAIL» ناسا، ذخایر بزرگی را از سنگ معدنی آهن-تیتانیوم در اعماق سطح ماه پیدا کردهاند که نشان میدهد بقایای سیاره «تیا» قمر زمین را تشکیل دادهاند.
برگزاری رویدادی برای حمایت از طرحهای توسعه اقتصاد دریاپایه
رویدادی برای حمایت از طرحهای توسعه اقتصاد دریاپایه از سوی کارگزار تحقق جزیزه نوآور قشم برگزار میشود.
هوش مصنوعی با نگاه به دستها سن را تشخیص میدهد
مطالعهای جدید نشان داده است که مدلهای جدید هوش مصنوعی که بر روی تصاویری از دستها آموزش داده شدهاند، دقت قابل مقایسهای با مدلهایی دارند که از تصاویر صورت استفاده میکنند.
ارائه خدمات مشترک به زیست دانش بنیان در همکاری دو صندوق
تفاهمنامه بین صندوق سرمایهگذاری خطر پذیر فولاد مبارکه و صندوق توسعه فناوریهای نوین منعقد شد.
نحوه پذیرش تیمهای فناورانه در صندوق فولاد مبارکه اعلام شد
مدیر واحد توسعه کسب و کار صندوق سرمایهگذاری خطر پذیر فولاد مبارکه گفت: روند پذیرش شرکتها در حلقه صندوق سرمایهگذاری خطر پذیر فولاد مبارکه مبتنی بر روشهای علمی و بروز دنیاست که مطابق با نیازهای شرکت فولاد مبارکه بومیسازی شده است.
کاهش زمان سرددَم کردن قهوه از ۲۴ ساعت به ۳ دقیقه
پژوهشگران یک دستگاه فراصوت برای سرعت بخشیدن به سرددم کردن دانههای قهوه ساختهاند که با امواج صوتی زمان این نوع تهیه قهوه را از ۲۴ ساعت به ۳ دقیقه کاهش میدهد.
همکاری علمی بین ایران و زیمبابوه باعث تقویت روابط دو کشور میشود
رییس پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری با اشاره به دستاوردهای این پژوهشگاه در حوزه اپیدمیها گفت: همکاری با محققان این پژوهشگاه میتواند به طرحهای فناورانه در حوزه پیشگیری بیانجامد.
بررسی ۳۰۰ کیلومتر از سواحل گیلان در طرح تحول زمینشناسی دریایی
سرپرست ادارهکل زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی گیلان با بیان اینکه طرح تحول زمینشناسی دریایی از تیرماه سال ۱۴۰۲ توسط این سازمان آغاز شد، گفت: این طرح با هدف انجام مطالعات پایه زمینشناسی دریایی سواحل و محدودههای دریایی و دریاچهای از دیدگاه معدنی و زمینشناسی و بهرهبرداری از منابع اقتصادی موجود آغاز به کار کرد.
تدوین سند ملی پژوهشهای زلزله در دستور کار متخصصان
معاون پژوهشگاه بینالمللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله با اشاره به هدفمند شدن پژوهشهای حوزه زلزله، از واگذاری ماموریت تدوین سند ملی زلزله در حوزه تعیین نقشه راه پژوهشهای این حوزه به پژوهشگاه زلزله از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی خبر داد.
انتهای پیام