ذرات معلق در هوا و تأثیر آن بر تشکیل ابر

نتایج تحقیقات اخیر جزئیات جالبی را در مورد تشکیل ابر نشان داده که ممکن است درک ما از تغییرات آب‌وهوا را به طور قابل‌توجهی عمیق‌تر کند.

به نقل از ارث، این تحقیق مشترک که از داده‌های ماهواره‌ای جهانی و مشاهدات مستقیم در سواحل کالیفرنیا استفاده می‌کند، نشان می‌دهد که ذرات آئروسل به کوچکی ۲۵ تا ۳۰ نانومتر و بسیار کوچک‌تر از آنچه قبلاً تصور می‌شد، برای توسعه ابر بسیار مهم هستند.

محققان اظهار کردند که ابرهای موجود در جو زمین با تنظیم بازتاب نور خورشید به فضا و تعامل با تشعشعات حرارتی زمین برای آب‌وهوا اهمیت اساسی دارند.

ابرها، اجزای پیچیده و محوری جو زمین، بزرگترین چالش را در پیش‌بینی دقیق تغییرات آب‌وهوایی ارائه می‌کنند.

تشکیل آنها تحت تأثیر سیستم های آب‌وهوایی در مقیاس بزرگ است که صدها کیلومتر را در بر می‌گیرند و برهمکنش‌های سطح مولکولی است.

ابرها بخش مهمی از سیستم آب‌وهوای زمین هستند. در عین حال، ابرها یکی از بزرگترین عدم قطعیت‌ها در درک ما از تغییرات آب‌وهوایی را تشکیل می‌دهند.

به زبان ساده، کشف این که ذرات معلق کوچکتر هوا می‌توانند به‌طور موثر در تشکیل ابرها کمک کنند، نشان می‌دهد که مدل‌های آب‌وهوایی برای توضیح این پویایی‌ها نیاز به تنظیم مجدد دارند.

این مورد به‌طور بالقوه می‌تواند پیش‌بینی‌های ما از سناریوهای آب‌وهوایی آینده را بهبود بخشد و تصویر واضح‌تری از چگونگی تأثیر تغییرات جوی بر محیط ما ارائه دهد.

نتایج این تحقیق در مجله Geophysical Research Letters منتشر شده است.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۲:۵۳
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403022014422
  • خبرنگار : 50105