به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت برای تحویل در ژوئیه، با ۲۷ سنت معادل ۰.۳ درصد افزایش، به ۸۳ دلار و ۸۵ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا برای تحویل در ژوئن، با ۳۴ سنت معادل ۰.۴ درصد افزایش، به ۷۹ دلار و ۳۳ سنت در هر بشکه رسید. هر دو شاخص روز گذشته با اندکی افزایش بسته شده بودند.
تینا تِنگ، تحلیلگر مستقل بازار در این باره گفت: بازارهای نفت از برداشت بیش از حد انتظار ذخایر نفت آمریکا، دلگرمی پیدا کنند. آمار بهبودیافته تراز تجاری چین هم از روند صعودی قیمت نفت حمایت کرد. وی افزود: قیمت نفت ممکن است در ادامه مسیر خود، همچنان عوامل اقتصادی را دنبال کند.
اداره اطلاعات انرژی آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرد ذخایر نفت آمریکا در هفته گذشته، به میزان ۱.۴ میلیون بشکه کاهش پیدا کرده و به ۴۵۹.۵ میلیون بشکه رسیده است. این کاهش، بزرگتر از کاهش ۱.۱ میلیون بشکه ای بود که تحلیلگران، پیش بینی کرده بودند. ذخایر نفت آمریکا با افزایش فعالیت پالایشگاهی به میزان ۳۰۷ هزار بشکه در روز طی این مدت، کاهش یافت. در نتیجه این افزایش فعالیت، ذخایر بنزین، بیش از ۹۰۰ هزار بشکه افزایش یافت و به ۲۲۸ میلیون بشکه رسید، در حالی که ذخایر سوختهای تقطیری شامل دیزل و نفت کوره، به میزان ۶۰۰ هزار بشکه رشد کرد و به ۱۱۶.۴ میلیون بشکه رسید.
تحلیلگران گروه ANZ Research در این باره گفتند: بازار، رشد ذخایر بنزین و دیزل را نادیده گرفت زیرا پالایشگاهها، فعالیت خود را در آستانه فصل رانندگی تابستانی افزایش داده اند.
در این بین، آمار گمرک چین نشان داد واردات نفت به چین در آوریل، به ۴۴.۷۲ میلیون تن معادل حدود ۱۰.۸۸ میلیون بشکه در روز رسید که ۵.۴۵ درصد در مقایسه با آمار ۱۰.۴ میلیون بشکه در روز در آوریل سال ۲۰۲۳، بالاتر بود.
بر اساس گزارش رویترز، امیدها به آتش بس میان رژیم صهیونیستی و حماس، مانع رشد بیشتر قیمت نفت شده است. ئیپ جون رونگ، استراتژیست بازار در شرکت آی جی در این باره گفت: بازگشت قیمت نفت به بالای سطح ۹۰ دلار در هر بشکه که در زمان اوج تنشهای ژئوپلیتیکی مشاهده شد، دشوار خواهد بود.
انتهای پیام