رییس سازمان بسیج سازندگی مازندران خبرداد

شروع ۱۶۶۶ طرح اشتغالزایی و محرومیت زدایی در هفته بسیج سازندگی در مازندران

رییس سازمان بسیج سازندگی مازندران گفت: در هفته بسیج سازندگی ۱۶۶۶ طرح محرومیت زدایی و اشتغالزایی به ارزش ۶۷۵۰ میلیارد ریال شروع شده است.

محمدمهدی اقبالپور امروز، ۱۹ اردیبهشت همزمان با هفته گرامیداشت تشکیل بسیج سازندگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه از این میزان ۷۰۴ طرح عمرانی و محرومیت زدایی و ۹۲۶ طرح نیز اشتغالزایی است، اظهار کرد: ۳۷ طرح راه روستایی به طول ۵۵ کیلومتر و ۸۵ طرح آبرسانی به طول ۱۳۰ کیلومتر در استان آماده افتتاح است.

اقبالپور اضافه کرد: در این ۲ بخش حدود ۱۴ هزار متر دیوار حفاظتی و لایروبی رودخانه‌ها انجام شد و  اجرای ۴۵ طرح جاده بین مزارع به طول ۱۰۰ کیلومتر از دیگر طرح‌های آماده افتتاح در هفته خدمت بسیج سازندگی به مناطق محروم استان است.

 وی با اعلام اینکه چهار پل روستایی در مناطق محروم استان آماده بهره‌برداری است و واگذاری کلید ۹۵ خانه مسکونی به خانواده‌های تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) مازندران با سرمایه‌گذاری ۵۲۰ میلیارد ریال به عنوان خانه محروم تحویل خانواده‌ها می‌شود، اظهار کرد: ساماندهی ۳۲۰ زیارتگاه شهدا، ایجاد چهار مزرعه اقتصاد مقاومتی و غرس ۲۰۰ هزار نهال به عنوان طرح زراعت چوب از دیگر طرح‌های اجرا شده توسط بسیج سازندگی مازندران است.

رییس سازمان بسیج سازندگی مازندران از افتتاح ۹۰۰ کارگاه اقتصاد مقاومتی و مشاغل خرد اشتغالزایی با سرمایه‌گذاری ۱۴۰۰ میلیارد ریال در مازندران خبر داد و یادآور شد: همزمان با هفته گرامیداشت سالروز تشکیل بسیج سازندگی،۴۰ صندوق قرض الحسنه با ۱۰ میلیارد ریال اعتبار افتتاح خواهد شد.

به گفته اقبالپور، همزمان در این هفته، ۸۰ هزار و ۱۰۰ بسته معیشتی، جهیزیه و لوازم زندگی، لوازم التحریر و وسایل کمک آموزشی، کارت هدیه و بسته درمانی به ارزش ۴۱۰ میلیارد ریال تحویل خانواده‌های محروم استان می‌شود.

وی با توضیح این نکته که قرارگاه محرومیت زدایی لشگر ۲۵ کربلا مازندران ظرفیت‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی تمامی روستاهای استان را تهیه و تدوین کرده است، بیان کرد: بسیج سازندگی استان در پنج سال اخیر توجه ویژه‌ای به ساخت سالن‌های ورزشی در مناطق محروم کرده است.

اقبال پور با اظهار این که از پنج سال گذشته تا کنون ۱۷۰ سالن ورزشی توسط بسیج سازندگی مازندران ساخته شده است، توضیح داد: برای تکمیل سالن کشتی جویبار به عنوان مهد کشتی جهان به ۱۳۰۰ میلیارد ریال و ورزشگاه شهید متقی ساری نیز به ۱۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.

وی در خصوص نیروگاه زباله سوز ساری گفت: از آن جایی که نیروگاه زباله سوز ساری مورد بازدید و اهتمام رییس جمهوری قرار گرفته است، برای بهره‌برداری هر چه زودتر آن، همه نهادهای مرتبط از جمله استانداری و فرماندهی سپاه کربلا مازندران، شهرداری و شورای شهر ساری و دستگاه‌های خدمات رسان آب، برق، گاز و راه پای کار هستند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۲۰:۳۹
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1403021914124
  • خبرنگار : 50377