برگزاری دوره تخصصی تربیت مربی برای ایجاد گفتمان فرزندآوری در هرمزگان

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری هرمزگان از برگزاری دوره تخصصی تربیت مربی برای ایجاد گفتمان فرزندآوری در لایه‌های مختلف جامعه خبر داد.

محدثه درویشی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با بیان این نکته که هرمزگان جزو استان‌های جوان کشور محسوب می‌شود، اظهار کرد: استان هرمزگان از نظر جوانی جمعیت بر اساس آمارهای معتبر جایگاه دوم کشور را دارد و برخی از شهرستان‌ها در وضعیت مطلوب قرار دارند.

وی با اشاره به نرخ موالید مطلوب، عنوان کرد: نرخ موالید مطلوب از سوی وزارت کشور تعیین می‌شود تا میانگین باروری به بالای ۲.۵ برسد و به این معنا است که اگر به این هدفگذاری برسیم یعنی بحران جمعیت را سپری کرده‌ایم.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری هرمزگان، با اشاره به مغفول ماندن برخی از قوانین جوانی جمعیت، تصریح کرد: برخی از اقدامات نرم‌افزاری در حوزه قانون هنوز به سر انجام نرسیده‌اند اما در بحث‌هایی نظیر واگذاری مسکن، اعطای وام‌های فرزند آوری شاهد بهبود هستیم.

درویشی با اشاره به جست‌وجو و تحقیقات میدانی برای پایش موانع فرزند آوری در جامعه، خاطرنشان کرد: بیشترین مسئله‌ای که استان هرمزگان در حوزه فرزند آوری آن روبرو است نبود کنشگر و فعال فرهنگی در این زمینه است تا هم قوانین و فواید فرزند آوری را برای جامعه تبیین کنند و هم از نظر پزشکی و روان‌شناختی به موضوع اقناع‌سازی آگاه باشند تا بتوانند به این سوال که «چرا فرزند آوری برای کشور خوب است؟» پاسخ دهند.

وی گفت: نیاز است افرادی که در بستر و بطن جامعه هستند برای تغییر تفکر فرزند کمتر، زندگی بهتر وارد میدان شوند. از روحانیون و پزشکان گرفته تا معلمین و بازاریان باید برای ایجاد گفتمان افزایش جمعیت فعالیت کنند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری هرمزگان، آموزش را قدم اول در تغییر رویکرد فرزندآوری دانست و خاطرنشان کرد: امسال دوره تخصصی تربیت مربی جمعیت و فرزندآوری با مشارکت جهاد دانشگاهی برای اقشار مختلف به صورت تخصصی برگزار می‌کنیم.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۶:۰۸
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1403021913949
  • خبرنگار : 50635