داوود خوششکن در گفتوگو با ایسنا در خصوص برآوردش از میزان ورود گردشگران سلامت به مشهد اظهار کرد: در ایام نوروز وضعیت خوبی نداشتیم. متاسفانه مراجعان کشور عراق به مشهد کاهش پیدا کرده است، اما بیماران افغانستان، تاجیکستان و ترکمنستان میتواند این کاهش را پوشش دهد.
وی ادامه داد: برای اولین بار در مشهد سامانهای در حال راهاندازی است که بیمار از کشور خودش وارد سامانه شود و بیمارستان، پزشک و هتل خود را مشخص کند و تعرفه خود را با کشورهای دیگر مقایسه کرده و سپس با وجود تعرفههای پایین ما، ایران را انتخاب کند.
مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: اگر این اتفاق رخ دهد تعداد گردشگران سلامت در مشهد افزایش پیدا میکند، اما تا نتوانیم این کار را انجام دهیم و در جولان افراد سودجو بیفتیم، شاهد کاهش آمار گردشگری سلامت خواهیم بود. در سال ۱۴۰۲ سعی شد تا به آماری که برآورد کردهایم برسیم، وگرنه تعداد گردشگران سلامت رو به کاهش است و در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ کمتر از ۱۰ درصد رشد داشتیم.
خوششکن خاطرنشان کرد: برنامهها و تمرکز ما برای همین ۳ کشور مذکور است. میخواهیم یک شماره ۳ رقمی اختصاصی در نظر بگیریم تا گردشگران سلامت از هر جای دنیا با پیش شماره ایران بتوانند تماس بگیرند تا کارشناسان ما بتوانند به صورت ۲۴ ساعته گردشگران سلامت را به خوبی راهنمایی کنند.
وی ادامه داد: کشورهای اطراف هیچ اطلاعی از ظرفیت درمانی ایران و مشهد ندارند و نمیدانند که در پزشکی چه توانمندیهایی داریم. خدمات درمانی کشورهای افغانستان، تاجیکستان و ترکمنستان، قرقیزستان، عمان، بحرین و عراق از ایران پایینتر است، اما نمیدانند که فقط در مشهد ۱۶ متخصص اطفال و یا ۵ فوق متخصص سونوگرافی جنین داریم. یکی از اهداف دیگر ما این است که این اطلاعات را به گوش جامعه هدفمان برسانیم.
انتهای پیام