معاون پژوهش و قائم مقام فرهنگستان علوم کشور:

فناوری کوانتومی یک ضرورت برای نیروی دریایی است

معاون پژوهش و قائم مقام فرهنگستان علوم کشور با تاکید بر ابتکار و نوآوری برای نیروی دریایی گفت: فناوری کوانتومی و هوش مصنوعی یک ضرورت بایسته برای نیروی دریایی است.

علی اکبر صالحی امروز در آیین گرامیداشت مقام معلم در دانشگاه علوم دریایی امام خمینی نوشهر با اشاره به جایگاه معلم و استاد مطهری به عنوان یکی از اساتید کم نظیر و مشرف به همه حوزه‌ها اظهار کرد: انسانهای بزرگ از جمله معلمان برای موفقیت دیگران کار می‌کنند و یک معلم هیچ‌گاه به شاگردانش حسادت نمی‌کند.

وی با بیان اینکه انواع ثروت‌ها با تربیت افراد خلق می‌شوند، افزود: زیرساخت‌ها را در حوزه ثروت اجتماعی و اقتصادی فراهم می‌کنیم.

صالحی با تاکید بر اینکه برای اوج گرفتن نیاز به مسلح شدن به هر دو سلاح علم و دین هستیم، تصریح کرد: علم بدون اخلاق و دین باوری منتهی به اتفاقی همچون هیروشیما می‌شود که در عرض چند ثانیه بیش از دویست هزار نفر کشته شدند.

معاون پژوهش و قائم مقام فرهنگستان علوم کشور با بیان اینکه علم در هر مکتبی دارای جایگاه ویژه است، افزود: اینکه چگونه از علم استفاده شود و آیا نافع یا غیر نافع است مهم است.

وی از علم نافع در کشور با نام علم هسته‌ای و کاربرد آن در صنعت،کشاورزی و پزشکی یاد کرد و گفت: علم غیر نافع یعنی همین هسته‌ای تبدیل به سلاحی شود که ترو خشک را باهم از بین ببرد.

معاون پژوهش و قائم مقام فرهنگستان علوم کشور با اشاره به عملیات مقتدرانه ناوگروه ۸۶ در آبهای بین المللی یادآور شد: کار بدون ریسک ما را به جایی نمی‌رساند و نیروی دریایی با این عملیات یک امید آفرینی کرد و اعتماد به نفس داد.

صالحی خودباوری را مقدمه سایر کارها دانست و متذکر شد: انسان در زندگی با فراز و نشیب‌های زیادی روبرو است اما با تدبیر و امید باید حرکت کرد.

وی در ادامه به وضعیت کشور و جایگاه آن در جهان پرداخت و گفت: یک روزی حتی تصور نمی‌شد که بتوان موشک ساخت اما امروز به پیشرفته‌ترین موشک‌ها مجهز هستیم و جمهوری اسلامی این مسیر را در عین مظلومیت و تنهایی حرکت کرد.

‌ ایران در طول تاریخ دچار تنهایی استراتژیکی بوده است

 معاون پژوهش و قائم مقام فرهنگستان علوم کشور با بیان اینکه ایران در طول تاریخ دچار تنهایی استراتژیکی بوده است،خاطر نشان کرد: یک نمونه آن جنگ تحمیلی بود که در واقع جنگ جهانی علیه کشور بود اما ایران ایستاد.

صالحی ادامه داد: مشکلات زیادی در کشور داریم اما این دستاوردها همچون چشمه فیاضی از درون خودتان جوشید.

فناوری هسته‌ای اقتدار به کشور داده است

وی با بیان اینکه دشمن از فناوری هسته‌ای ما هراس دارد،افزود: این فناوری امید آفرین است و به کشور اقتدار داده است.

معاون پژوهش و قائم مقام فرهنگستان علوم کشور با بیان اینکه عملیات وعده صادق از نظر بین المللی جایگاه ایران را چندین مرتبه ارتقاء داد،افزود: در این عملیات ۲۰ کشور مشارکت داشتند و هشت کشور مستقیما بودند و این قدرت نمایی ایران بود.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۴:۰۰
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1403021913789
  • خبرنگار : 50201