مسعود فرخی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: تورهای غیرمجاز گردشگری دفتر فیزیکی ندارند و فعالیتهای آنها به صورت آنلاین و در شبکههای اجتماعی انجام میشود و لازم است پلیس فتا با آنها برخورد کند.
وی افزود: در حوزه تورهای غیرمجاز با دو دیدگاه کلی مواجه هستیم که دیدگاه نخست ساماندهی این تورها و دیدگاه دوم جلوگیری و برخورد با آنهاست.
معاون گردشگری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان مرکزی تصریح کرد: برخی تورها توسط افرادی برگزار می شوند که آگاهی کامل ندارند اما این عدم آگاهی آسیب و مشکلی برای مسافرین ایجاد نمی کند. ساماندهی این تورها مورد توجه قرار دارد که با ارائه آموزش های لازم و اخذ مجوز این ساماندهی به شکل قانونی و کامل صورت گیرد.
فرخی با اشاره به وجود برخی تورهای غیرقانونی و خارج از شئونات خانوادگی و اسلامی، بر لزوم برخورد با آنها تاکید کرد و ادامه داد: کارگروهی در وزارت میراث فرهنگی و به تبع آن در استان ها تحت عنوان کارگروه ارتقا امنیت گردشگری به صورت متناوب برگزار می شود که بررسی ها و مصوبات کلی ذیل این کارگروه صورت می گیرد.
معاون گردشگری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان مرکزی گفت: از آذرماه سال گذشته کارگروه مختص برخورد با تورهای غیرمجاز در اداره کل استان برقرار و گزارشات به صورت منظم به کارگروه مربوطه در معاونت استانداری ارسال شده، در این راستا بیش از ۲۵ تور غیرمجاز ساماندهی شده و یا با آنها برخورد لازم صورت گرفته است.
فرخی افزود: از ابتدای سال تا کنون نیز بیش از ۱۰ تور غیرمجاز ساماندهی و با برخی برخورد شده است، این تورها در سراسر استان پراکنده هستند اما به طور کلی ۵۰ درصد تورهای استان مربوط به مرکز استان است.
وی اضافه کرد: تورهای غیرمجاز گردشگری، در استان دفتر فیزیکی ندارند و فعالیتهای آنها به صورت آنلاین و در شبکههای اجتماعی انجام میشود؛ همچنین این نوع تورها هیچگونه پوشش بیمهای برای گردشگر قرار نمیدهند و در صورتی که در طول سفر مخاطرهای برای مسافران پیش بیاید و یا صدمهای ببینند، کسی مسؤلیت آن را به عهده نمیگیرد. این تورها از مسیر تبلیغاتی که در این فضا انجام می دهند، شناسایی شده و به واحد حقوقی معرفی می شوند.
انتهای پیام