سید محمدعلی کشمیری با حضور در دفتر ایسنا، در گفتوگویی اظهار کرد: شهر بجنورد حدود ۳۰ سال پیش شهر بازی داشت، اما اکنون حدود چهار سال است که شهربازی ندارد. قرارداد راهبر شهربازی سابق بجنورد این بود که پس از ۲۰ سال فعالیت باید وسایل بازی را که در آنجا وجود دارد تحویل دهد و مدت فعالیتش به پایان برسد.
وی با اشاره به اینکه راهبر شهربازی بجنورد، قراردادش را تمدید نکرد، گفت: از ابتدای شروع به فعالیتم دغدغه ایجاد شهربازی را داشتم و شورای اسلامی شهر نیز بر این موضوع تاکید داشت. به همین دلیل با پیمانکاران، دارندگان و اتحادیه شهربازیها به گفتوگو نشستم تا راه مناسبی برای راهاندازی شهربازی بجنورد پیدا کنیم.
وی ادامه داد: در این جلسات متوجه شدیم که افزایش قیمت در حوزه فلزات، تاثیر قیمت ارز بر تجهیزات فنی و قطرهچکانی بودن بازگشت سرمایه تحت عنوان بلیت، آن هم در یک بازه محدود زمانی در بجنورد از جمله دلایل خارج شدن شهربازی روباز بجنورد از نظر توجیه سرمایهگذاری بوده است.
شهردار بجنورد بیان کرد: براساس تحقیقات انجامشده به این نتیجه رسیدیم که بیشتر سرمایه گذاران به ایجاد شهربازیهای سرپوشیده علاقه دارند و اگر در مراکز استانها شهربازی روباز ایجاد میشود صرفاً بخش عمرانی آنها توسط پیمانکار و خرید دستگاهها توسط شهرداریها انجام میشود.
ارائه بسته سرمایهگذاری شهربازی و اعتبار ۸۰ میلیاردی برای اجرا
وی با اشاره به اینکه بسته سرمایهگذاری ایجاد شهربازی بجنورد تهیه شده است، تاکید کرد: بنا به دلایل مطرحشده، به موازات برگزاری فراخوان برای جذب سرمایهگذار و ارائه بسته سرمایهگذاری، اعتبار خاصی را به میزان ۸۰ میلیارد تومان درنظر گرفتهایم تا برای شهربازی هزینه کنیم.
کشمیری گفت: آمادگی داریم تا مواردی را که تحت تاثیر افزایش هزینهها، سرمایهگذاری در این حوزه را از توجیه خارج کرده بود، با در نظر گرفتن مشوقهایی کاهش دهیم تا سرمایهگذار را به سوددهی نزدیک کنیم؛ اما اگر در یک ماه آینده که بازه قانونی فراخوان است، سرمایهگذاری برای ایجاد شهربازی اعلام آمادگی نکند، خودمان با اعتبار در نظر گرفتهشده خرید لوازم را آغاز و مدیریت آن را به بخش خصوصی واگذار میکنیم.
آغاز فاز اجرا و فعالیت شهربازی در تابستان
کشمیری در پاسخ به اینکه شهربازی چه زمانی ایجاد میشود؟ اظهار کرد: نمیشود پیشبینی دقیقی در اینباره داشت، اما تلاش ما این است که امسال وارد فاز اجرایی شویم و حداکثر در تابستان بتوانیم دست کم دو دستگاه را راهاندازی کنیم.
وی افزود: با توجه به اینکه فضای مناسب برای فعال کردن شهربازی بجنورد وجود دارد و نیاز به محوطهسازی و ... نداریم، سرعت کار زیاد خواهد بود و فقط خرید و نصب تجهیزات باید انجام شود.
تکلیف نخستین استخر بجنورد پس از ۶ سال تعطیلی مشخص شد
شهردار بجنورد همچنین از تعیین تکلیف یک استخر پس از شش سال تعطیلی خبر داد و گفت: این استخر در سالهای اخیر، کش و قوس ها و فراز و نشیبهای فراوانی را تجربه کرد. این مجموعه در سالهای گذشته هزینه زیادی روی دست شهرداری گذاشته بود و درآمدهای آن کفاف هزینه نگهداری از آن را نمیداد. به همین دلیل، نخستین استخر بجنورد تعطیل شده بود.
کشمیری اظهار کرد: سال گذشته شهرداری حدود هفت میلیارد تومان برای نوسازی تجهیزات آن از محل منابع داخلی هزینه کرد و استخر آماده فعالیت شد.
وی یادآوری کرد: این استخر در دهه ۷۰ توسط شهرداری ساخته شد و بهصورت پیوسته با اجارهای ثابت به بخش خصوصی واگذار میشد. اگر هزینه و درآمد این استخر را جمع کنیم، میبینیم تراز سود و زیان آن منفی است. شهرداری هر سال برای آن ضرر کرده و مجبور به این شده است که هزینهای بیشتر برای تعمیر و نگهداری آن پرداخت کند.
وی با اشاره به شرایط فعلی استخر، گفت: اکنون اقدامات مربوط به فعالیت این استخر انجام شده و بهصورت مشارکتی تحویل پیمانکار شده است. این مدل از واگذاری سبب حفظ بیتالمال شده است و نگهداری مناسب از تجهیزات و امکانات آن را بهدنبال دارد. اکنون در انتظار تایید مصوبه شورای شهر توسط هیأت تطبیق فرمانداری هستیم. پس از آن در مدت حدود یک ماه، استخر راهاندازی میشود.
انتهای پیام