مهدی حیدری روز گذشته (۱۷ اردیبهشت ماه) بیان کرد: با هدف عرضه بهداشتی و تامین گوشت مرغ مورد نیاز مردم، علاوه بر مسؤولان فنی بهداشتی، ناظران عالیه دامپزشکی بهطور مستمر در کشتارگاههای طیور خرمدره حضور دارند تا بر رعایت مسائل بهداشتی در بخشهای مختلف کشتارگاه از زمان ورود محموله مرغ زنده تا زمان کشتار، بستهبندی، نگهداری گوشت مرغ در سردخانه و توزیع آن نظارت و کنترل دقیق کنند.
وی با بیان اینکه در این بازدید که همراه مسؤول بهداشتی واحدها از بخشهای مختلف کشتارگاهها شد به بررسی نواقص بهداشتی موجود در قسمتهای مختلف مجموعه پرداخته شد، افزود: بازرسی از سالن کشتار، سالن بستهبندی و قطعهبندی و قسمت تونل انجماد و سردخانه نگهداری واحد انجام شد و بر لزوم حضور مستمر مسؤولان فنی بهداشتی در همه مراحل کشتار و بستهبندی و بارگیری و ... در کشتارگاه طیور برای انجام نظارتهای بهداشتی تأکید شد.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان خرمدره با اشاره به اینکه یکی از رسالتهای دامپزشکی بر تأمین فرآوردههای خام دامی سالم برای شهروندان است، گفت: با استقرار مسؤولان بهداشتی در کشتارگاههای طیور که یکی از مشاغل سخت است و بهصورت کامل در شب انجام میشود، این کار برعهده مسؤولان بهداشتی و دستیارانشان گذاشته شد که با انجام بازدیدهای سرزده و شبانه، وضعیت بهداشتی مجموعه را بررسی و بر نحوه اجرای دستورالعملهای سازمان دامپزشکی کشور در حوزه کشتارگاههای طیور توسط مسؤولان بهداشتی نظارت کنند.
انتهای پیام