عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

اقتصاد کشور باید دانشی شود

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: باید با وضع قوانینی در حوزه اقتصاد کشور را از یک اقتصاد سنتی به یه سمت اقتصاد دانشی سوق داد. در این میان استفاده از شرکت‌های دانش بنیان‌ها نقش بسیاری مهمی دارند.

به گزارش ایسنا، زهره طبیب زاده عضو هیئت علمی دانشگاه  علوم پزشکی شهید بهشتی که به انتخابات دور دوم مجلس راه یافته است،  امروز در نشست "مجلس قوی برای ایران قوی" که با محوریت تحقق شعار سال ۱۴۰۲  در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد، اظهار کرد: طرح دریافت مالیات بر عایدی می‌تواند نقش مهمی در کاهش تقاضای کاذب و واسطه‌گری در کشور باشد، باید با وضع قوانینی در حوزه اقتصاد کشور را از یک اقتصاد سنتی به یه سمت اقتصاد دانشی سوق داد در این میان استفاده از شرکت‌های دانش بنیان‌ها نقش بسیاری مهمی دارند.

وی افزود: مجلس با قانونگذاری می‌تواند فعالیت‌های اقتصادی را از فعالیت‌های کاذب واسطه‌گری به سمت تولید سوق دهد علاوه بر این مجلس وظیفه نظارت بر نحوه خصوصی‌سازی و واگذاری شرکت‌ها به منظور افزایش بازدهی آنها را نیز داشته باشد.

طیب زاده با اشاره به طرح حجاب و عفاف عنوان کرد: ۳۲ دستگاه اجرایی در خصوص بحث پوشش و حجاب مردم مسئولیت دارد اما متاسفانه به دلیل سهل انگاری عمده این دستگاه‌ها در نهایت قوه قضاییه و نیروهای انتظامی برای مقابله با بی‌حجابی وارد میدان شدند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، افزود: مسئله حجاب در تاریخ و فرهنگ ایرانیان از گذشته وجود داشته است برای تثبیت این موضوع باید نهادهای فرهنگی وارد عمل شود، علاوه بر این مطابق قانون بسیاری از تولید کنندگان باید در زمان  تولید لباس باید قوانین موجود را اجرا کنند، میزان تولید لباس‌هایی که با فرهنگ ایران همخوانی ندارد کاهش خواهد یافت. این موضوع نقش مهمی در کاهش مسئله بدحجابی دارد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۹:۳۴
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1403021712319
  • خبرنگار : 71974

برچسب‌ها