لزوم آسفالت ۷۰۰ کیلومتر راه خاکی در بخش مرکزی نیکشهر

بخشدار مرکزی نیکشهر سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه در بخش مرکزی بیش از ۷۰۰ راه خاکی وجود دارد که نیاز است هر چه سریعتر آسفالت شوند، گفت: عملیات بازگشایی جاده ارتباطی روستای سیل زده "گو" از توابع دهستان چاهان بخش مرکزی نیکشهر بعد از چند روز تلاش انجام شد.

احسان رئیسی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: عملیات بازگشایی جاده ارتباطی روستای گو هنزم زیردان با پیگیری‌های انجام شده توسط فرماندار و رئیس ستاد مدیریت بحران شهرستان نیکشهر و اختصاص یک دستگاه بولدوزر توسط شرکت پایدار سازان قرارگاه خاتم الانبیا انجام شده که موجب رضایتمندی مردم محروم این منطقه شد.

وی با قدردانی از همکاری گروه‌های مردمی و حلقه های میانی تاثیرگذار در این منطقه، گفت: یکی از ظرفیت‌های مهم در منطقه هنزم و زیردان پای کار بودن گروه‌های مردمی و معتمدین است که باعث تسهیل در امدادرسانی به مردم سیل زده شده است.

بخشدار مرکزی نیکشهر افزود: روستای گو با حدود ۱۰۰ خانوار و جمعیت ۳۰۰ نفر یکی از مناطق متاثر از سیلاب‌های اخیر در بخش مرکزی نیکشهر است که خسارات فراوانی به منازل مسکونی و زیر ساخت های آن وارد شده و تا چندین روز خانه های مردم دچار آبگرفتگی بوده‌اند.

رئیسی اظهار کرد: در طی فعالیت سامانه های بارشی اخیر در این منطقه، ۱۰ کیلومتر از مسیر روستای گو به علت ریزش کوه مسدود شده است.

وی با اشاره به اینکه دولت در کنار مردم بود و برای خدمات رسانی از هیچ کوششی دریغ نکرده است، گفت: در مدت زمان مسدودی راه‌های ارتباطی این منطقه نیز با پیگیری های ستاد مدیریت بحران شهرستان، عملیات امداد رسانی و توزیع اقلام غذایی از طریق بالگردهای امداد رسان بصورت هوایی انجام شده است.

بخشدار مرکزی نیکشهر بر ساخت بندهای آبخیزداری، احداث مدرسه ۶ کلاسه استاندارد با امکانات و تجهیزات مناسب آموزشی، اجرای طرح هادی روستایی، ساخت خانه های مقاوم، آسفالت ۱۵ کیلومتر راه از هنزم زیردان به روستای گو همراه با پل و ابنیه فنی تاکید کرد و افزود: در بخش مرکزی نیکشهر بیش از ۷۰۰ راههای روستایی خاکی، رودخانه ای و فاقد پل و ابنیه فنی هستند و در هر بارندگی راه بیش از ۱۰۰ روستا تا چندین روز مسدود می شود که نیاز است حداقل ۱۰ دستگاه ماشین آلات سنگین برای بازگشایی، رگلاژ و تسطیح راههای روستایی تخصیص پیدا کند.

رئیسی گفت: احداث بندهای حفاظتی به منظور انحراف مسیر آب از منازل مسکونی می‌تواند خسارات سیلاب را در روستای گو به حداقل برساند.

وی از خیران و به ویژه بنیاد مسکن و نهادهای مختلف خواست حداقل ۵۰ واحد مسکونی برای اهالی این روستای سیل زده ساخته شود تا مشکلات مسکن آنها حل شود.

وی تصریح کرد: روستا گو یکی از روستاهای عشایری نیکشهر هست که دور تا دور آن کوه و تمام آب در محدوده ۲۰۰ هکتاری جمع می شود و این منطقه را به یک جای بکر برای دامداری تبدیل کرده و هزاران درخت و علوفه دام رشد کرده و به دلیل کوهستانی‌بودن دامها هیچ راهی ندارند و منطقه ای امن برای چرای دام ها است.

وی گفت: شهرستان نیکشهر دارای ۳۳۵ روستا با جمعیت ۱۲۶ هزار نفر در قالب ۲۹ هزار خانوار، ۲۱۰ روستا دارای شورای اسلامی، ۱۷۴ روستا دارای دهیاری است و با وسعت ۱۲ هزار و ۸۵۰ کیلومترمربع در ۵۱۰ کیلومتری جنوب زاهدان مرکز سیسستان و بلوچستان واقع شده است.

وی افزود: بخش مرکزی نیکشهر با چهار دهستان به نامهای هیچان، مهبان، مخت و چاهان دارای ۷۶ هزار نفر جمعیت و ۱۴۹ روستا است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۰:۳۹
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403021711755
  • خبرنگار : 50599