عرفان خسرویان در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه برنامهای برای راه اندازی رشته هایی در دوره تحصیلات تکمیلی دانشگاه فنی حرفه ای نداریم، تاکید کرد: نیاز تاسیس این رشته ها در دانشگاه فنی و حرفه ای وجود ندارد. تلاش ما این است که در برنامه دو ساله هدف پذیری دانشجو به اشتغال را قطعی کنیم.
وی در ادامه با بیان اینکه بر اساس برنامه هفتم توسعه باید ۴۰ درصد از آموزشهای تمام دانشگاههای کشور مهارتی شود، خاطرنشان کرد: متاسفانه قانون برنامه ششم توسعه که قرار بود ۳۰ درصد دانشجوی مهارتی داشته باشیم، محقق نشد؛ اما با باید بازنگری سرفصلهای دانشگاه ها می توان به تاکید برنامه هفتم توسعه در این زمینه دست یافت.
رییس دانشگاه فنی و حرفهای در خصوص نحوه پذیرش دانشجو در این دانشگاه نیز گفت: دانشگاه فنی و حرفه ای به دو شیوه با آزمون پذیرش و بدون آزمون دانشجو پذیرش می کند. در مجموع پذیرش به شیوه با آزمون برای رشتههایی که رقابت وجود دارد، صورت می گیرد.
خسرویان در پایان گفت: ورودی پذیرش دانشجویان در دانشگاه فنی حرفه ای در سال حدود ۴۴ هزار نفر است؛ به این مفهوم که در مجموع ۴۴ هزار دانشجو بهصورت با آزمون و بدون آزمون پذیرش میکنیم.
انتهای پیام