توکل آبشناس در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: برای نخستینبار ۳۵۰ هکتار از زمینهای کشاورزی آبی و دیم شهرستان نهاوند، امسال به کشت هفت نوع گیاه دارویی اختصاص یافته است.
وی تصریح کرد: بیش از ۳۲۰ تن انواع گیاهان دارویی در مزارع آبی و دیم این شهرستان برداشت میشود که همه این محصولات ارزش صادرات دارند و پیشبینی میشود بیش از یک میلیون دلار ارزآوری به استان و شهرستان داشته باشد.
آبشناس اضافه کرد: به منظور جلوگیری از تعرض به عرصههای منابع طبیعی، مصرف بیرویه آب در بخش کشاورزی و ترویج کاشت محصولات کمآببر، امسال برای نخستین بار برخی از کشاورزان نهاوندی گیاهان دارویی کاشتهاند.
وی در ادامه به افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در شهرستان نهاوند اشاره کرد و گفت: کشت دانههای روغنی کلزا به عنوان گیاهی دارویی، کمآببر و ضروری برای تولید روغن امسال در شهرستان نهاوند دو برابر شده است.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان نهاوند تأکید کرد: امسال ۶۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان به کشت کلزا اختصاص یافته که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰۰ درصد افزایش داشته است.
وی کمآببر بودن، قرار گرفتن در تناوب با کشت گندم، داشتن قیمت تضمینی خرید از سوی دولت و مفید بودن برای تغذیه زنبورعسل را از جمله مزایای کشت کلزا عنوان کرد.
آبشناس با اشاره به اینکه محصول کلزا همه ساله در پاییز کشت و در خرداد برداشت میشود، یادآور شد: از سیاستهای اصولی جهادکشاورزی ترویج کشت محصولات کمآببر مانند کلزا است.
انتهای پیام