استهلاک اسرائیل در ۲۱۰ روز جنگ ترکیبی

دولت نتانیاهو رسما شکست را نپذیرفته، اما فاقد کمترین ابتکار برای تغییر سرنوشت جنگی است که هر چه جلوتر می رود، بر گستره و عمق شکست های این رژیم افزوده می‌شود. بر عکس، جبهه مقاومت دائما ابتکارات جدید رو می‌کند.

به گزارش ایسنا، محمد ایمانی، فعال رسانه، در کانال تلگرامی‌خود نوشت:

هفت ماه (۲۱۰ روز) از آغاز عملیات طوفان الاقصی‌می‌گذرد. راهبرد همیشگی‌اسرائیل در گذشته این بود که آغاز گر حملات غافلگیرانه باشد، ظرف چند روز تا چند هفته، حریفان را از پا درآورد و بر تصرفات اشغالی‌بیفزاید.

نه ماشین نظامی‌و نه اقتصاد این رژیم، تحمل هفت ماه جنگ را ندارد و به اذعان محافل غربی، اگر پشتیبانی‌نظامی- اقتصادی‌بی‌دریغ دولت دموکرات بایدن نبود، قطعا اسرائیل چند ماه قبل از پا در آمده بود.

دولت نتانیاهو رسما شکست را نپذیرفته، اما فاقد کمترین ابتکار برای‌تغییر سرنوشت جنگی‌است که هر چه جلوتر می‌رود، بر گستره و عمق شکست‌های‌این رژیم افزوده می‌شود. بر عکس، جبهه مقاومت دائما ابتکارات جدید رو می‌کند.

رژیم صهیونیستی، میدان‌های‌نظامی، امنیتی، اقتصادی، رسانه ای‌و دیپلماسی‌عمومی‌را باخته است. در میدان نظامی، ابتدا آن سیلی‌دردناک را از حماس خورد، و سپس، گرفتار جنگ فرسایشی‌"حزب الله لبنان در شمال، انصارالله یمن در جنوب، و مقاومت عراق و سوریه در شرق" شد.

حالا هم مقاومت اسلامی‌ بحرین، در حالی‌دومین حمله خود به بندر ایلات را انجام داده، که مقاومت یمن اعلام کرد حملات خود را از باب المندب و دریای‌سرخ فراتر برده و این بار، کشتی‌ها و بنادر صهیونیستی‌را در مدیترانه هدف قرار خواهد داد.

به همه اینها علاوه کنید، ضربت تاریخی‌عملیات وعده صادق ایران را، که کُرک و پر بازدارندگی‌اسرائیل (به علاوه پدافند ناتو در منطقه) را یک جا ریخت.

اما عملیات فرسایشی‌جبهه مقاومت، به این ضربات نمانده است. طی‌چند هفته گذشته، اعتراضات خیره کننده اساتید و داشجویان در آمریکا و اروپا، از دانشگاهی‌به دانشگاه دیگر گسترش یافته و صدای‌مظلومیت غزه را که نظام سرکوب و سانسور غرب می‌خواست خفه کند، خبر اول دنیا کرده است.

این باخت برای‌اشغالگران صهیونیست، کمتر از شکست‌های‌هفت ماه گذشته نیست، بلکه به آن شکست‌ها ضریب می‌دهد.

باور کردنی‌نیست: اردوکشی‌پلیس و تبدیل دانشگاه‌ها به پادگان نظامی‌و میدان جنگ، بازداشت اتوبوسی‌دستکم ۲۱۰۰ استاد و داشجو فقط در آمریکا، تیراندازی‌با سلاح گرم به معترضان، و شعار «همه ما غزه هستیم» و «ما از اینجا تکان نخواهیم خورد، از شما نمی‌ترسیم».

این جنبش اعتراضی‌فراگیر در جهان، هم برآمده از مظلومیت غزه و قدرت نمایی‌جبهه مقاومت است، و هم به آن ضریب مضاعف می‌بخشد. این یک جنگ ترکیبی‌تمام عیار و دائما در حال تصاعد علیه اسرائیل است.

بنابراین ایهود اولمرت نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی‌حق دارد که متاثر از تان وضعیت بحرانی‌بگوید: «ما از این جنگ پیروز خارج نخواهیم شد و باید خیابان‌ها را از تظاهرات کنندگان علیه نتانیاهو و همپیمانانش پر کنیم».

انتهای‌پیام

  • یکشنبه/ ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۴:۵۷
  • دسته‌بندی: ایکسنا
  • کد خبر: 1403021611376
  • خبرنگار :