پلمب کارگاهی که فلافل غیربهداشتی در سطح کرج توزیع می‌کرد

دانشگاه علوم پزشکی البرز از پلمب یک کارگاه زیرزمینی تهیه فلافل و ساندویچ خبر داد.

به گزارش ایسنا، دانشگاه علوم پزشکی البرز روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت اعلام کرد: یک کارگاه زیرزمینی که به صورت غیرمجاز و در شرایط غیر بهداشتی اقدام به تهیه فلافل، ساندویچ و... می‌کرد توسط کارشناسان بهداشت مرکز بهداشت غرب کرج کشف و پلمب شد.

گفتنی است این واحد محصولات خود را توسط چرخ‌های سیار در منطقه عرضه می‌کرد.

بیش از ۳۰ کیلو گرم از مواد آماده شده و سبزیجاتی که بدون طی مراحل گندزدایی خرد شده بود هم امحا گردید.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۴:۴۳
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1403021611355
  • خبرنگار : 50022

برچسب‌ها