آغاز به کار نمایشگاه توانمندی‌های دانشجویان و اساتید دانشگاه فنی حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری

هفتمین نمایشگاه توانمندی‌های دانشجویان و اساتید دانشگاه فنی حرفه‌ای و دومین نمایشگاه کار چهارمحال و بختیاری امروز، ۱۶ اردیبهشت‌ماه هم‌زمان با پنجاهمین سالگرد تأسیس این دانشگاه با حضور مسئولان استانی و دانشجویان و اساتید این دانشگاه در دانشکده فنی پسران شهرکرد آغاز به کار کرد.

محمد مؤمنی، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری در آیین افتتاحیه این نمایشگاه با تبریک هفته معلم و با گرامیداشت پنجاهمین سالگرد تأسیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای و با اشاره به اینکه این دانشگاه در سال ۱۳۵۳ تحت عنوان انستیتوی تکنولوژی راه‌اندازی شد، اظهار کرد: این مرکز کار خود را با ۲ رشته آغاز کرد و در استان ما نیز از سال ۱۳۶۶ با نام آموزشکده فنی پسران تحت لوای دانشگاه فنی و حرفه‌ای آغاز به کار کرد و امروز با شش دانشکده در سراسر استان مشغول فعالیت است.

وی با بیان اینکه دانشگاه فنی و حرفه‌ای با سیاست جدید وزارت علوم به دانشگاه ملی مهارت تغییر نام می‌دهد، ادامه داد: این عنوان باعث خواهد شد که رسالت این دانشگاه افزایش یابد و مجوزهای کار بیشتری از این طریق صادر شود. امروزه به علت تحریم‌ها نیازمند نیروهای مهارتی بیشتری در تمامی حوزه‌ها هستیم و دانشگاه فنی و حرفه‌ای به‌عنوان بزرگ‌ترین سازه مهارتی کشور می‌تواند در تربیت نیروهای ماهر نقش مهم‌تری را ایفا کند.

مؤمنی با بیان اینکه دانشگاه فنی حرفه‌ای باید پاسخگوی سرعت توسعه باشد، اضافه کرد: رشته‌های مهارتی دانشگاه‌ها در قانون هفتم توسعه به ۴۰ درصد رسید که این دانشگاه با جذب نیروهای هیئت علمی و گسترش تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی می‌تواند گام مهمی در تحقق اهداف سند توسعه هفتم داشته باشد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان با تأکید بر رتبه ۱۶ ایران در تولید مقالات، تصریح کرد: کشورهایی همچون سوئیس، هلند، برزیل، کره جنوبی و روسیه در رده‌های نخست تولید مقاله در دنیا هستند اما نگاهی به شاخص جهانی نوآوری در این کشورها که غالباً در رتبه‌های نخست قرار دارند با کشور ما که در رتبه ۱۲۱ دنیا قرار دارد گویای آن است که مقالات ما به تولید محصول نوآورانه نمی‌رسد، ضمن اینکه کشور ما از حیث ارتباط دانشگاه با صنعت در رتبه ۵۴ جهان قرار دارد.

مؤمنی تهیه محتوای متنناسب برای دانشگاه مهارتی را از برنامه‌های مهم عنوان کرد و افزود: دانشگاه فنی و حرفه‌ای طی یک برنامه عملیاتی و در قالب تفاهم‌نامه‌ها اقدام به تشکیل کنسرسیوم‌ها با صنایع مختلف کرده است که تبادل نیروی انسانی و کارهای آموزشی را از این طریق به پیش می‌برد. تشکیل پارک علمی مهارتی از دیگر اقدامات دانشگاه است که مجوز آن اخذ شده و در استان نیز راه‌اندازی خواهد شد.

وی با اشاره به همکاری خوب دانشگاه فنی حرفه‌ای با پارک علم و فناوری استان، ادامه داد: در جریان سفر اول رئیس‌جمهور به استان، اعتبارات مربوط به راه‌اندازی پردیس علم و فناوری با مشارکت پارک علم و فناوری به استان تعلق گرفت که در صورت تخصیص اعتبارات امیدواریم کار این مرکز آغاز شود.

مؤمنی پرورش نیروهای مهارتی در دانشگاه فنی و حرفه‌ای را مهم‌ترین خروجی این دانشگاه عنوان کرد و توضیح داد: رسالت ما تربیت نیروهای ماهر و توانمند و بنای کار این است که هیچ دانشجویی پس از فراغت از تحصیل بیکار نماند؛ در هفتمین نمایشگاه توانمندی‌های دانشجویان و اساتید دانشگاه نیز ۱۳ مجموعه صنعتی و خدماتی حضور دارند و مصاحبه شغلی با دانشجویان برای جذب آنها انجام می‌دهند.

وی از آغاز به کار مرکز نوآوری و شکوفایی دانشگاه فنی و حرفه‌ای خبر داد و گفت: این مرکز، زمینه و بستر لازم را برای راه‌اندازی پردیس علم و فناوری آماده می‌کند و دانشگاه فنی و حرفه‌ای تلاش دارد به‌عنوان دانشگاه نسل پنجم، نه فقط به حیطه آموزشی بلکه به حیطه مهارتی بپردازد و ارتباط دانشگاه با صنعت را ارتقا دهد که سیاست دانشگاه در تولید محتوا و کاربردی شدن دروس نیز به همین سمت پیش رفته است.

وی در پایان در خصوص جزئیات نمایشگاه توانمندی‌های دانشجویان و اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای، گفت: این نمایشگاه دوسالانه در ۳۰ غرفه از امروز آغاز به کار کرده و تا ۱۹ اردیبهشت همه‌روزه از ساعت ۹ تا ۱۵ پذیرای علاقه‌مندان است. امسال برای نخستین بار، یک غرفه تخصصی مرکز نوآوری و شکوفایی نیز پیش‌بینی شده که هم فروش و هم ثبت سفارش دارند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۲:۴۰
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1403021611202
  • خبرنگار : 50124