به گزارش ایسنا، حبیب کاشانی با اشاره به عملکرد ۱۱ ماهه منتهی به بهمن ماه سال گذشته گفت: مجموع منابع نقدی و غیرنقدی ۷۲ هزار و ۵۲۱ میلیارد تومان است که نسبت وصولی به کل بودجه متمم مصوب ۶۹.۷۳ درصد است.
وی افزود: از این مبلغ مجموع عملکرد نقد و غیرنقد، مبلغ ۶۸ هزار و ۲۴۲ میلیارد تومان مربوط به عملکرد نقد و مبلغ چهار هزار و ۲۷۹ میلیارد تومان مربوط به عملکرد غیرنقد است. در فصل اول موضوع درآمدها باید در ۱۱ماهه سال ۱۴۰۲ مبلغ ۷۹ هزار و ۲۷ میلیارد تومان وصول می شد که مبلغ ۶۳ هزار و ۷۹۱ میلیارد تومان معادل ۸۰.۷۲ درصد وصول شده است.
وی با بیان اینکه در فصل دوم منابع حاصل از واگذاری دارایی های سرمایه ای نیز باید در ۱۱ ماهه سال قبل مبلغ ۱۱ هزار و ۱۸۵ میلیارد تومان وصول می شد ادامه داد: از این رقم مبلغ سه هزار و ۹۴۲ میلیارد تومان وصول شده که معادل ۳۵.۲۴ درصد است.
کاشانی تأکید کرد: در فصل سوم منابع حاصل از واگذاری دارایی های مالی باید پنج هزار و ۵۲۴ میلیارد تومان وصول می شد که چهار هزار و ۷۸۷ میلیارد تومان معادل ۶۸.۶۷ درصد وصول شده است. در مجموع باید در ۱۱ ماهه منتهی به بهمن ماه سال قبل مبلغ ۹۵ هزار و ۷۳۶ میلیارد تومان وصول می شد که حدود ۷۲هزار و ۵۲۱ میلیارد تومان وصول شده و به عبارتی درصد تحقق نسبت به متمم بودجه مصوب ۱۱ ماهه حدود ۷۵,۷۵ درصد است.
وی در خصوص هزینه ها در بخش نقدی اعتبار ابلاغی در ۳ بخش هزینه ای، تملک دارایی سرمایه ای و تملک دارایی مالی در مجموع ۱۰۴ هزار و ۷۳۰ میلیارد تومان ابلاغ شده است گفت: با تخصیص اعتبار ۱۰۰ هزار و ۶۴۴ میلیارد تومان و عملکرد ۵۴ هزار و ۹۷ میلیارد تومان، درصد جذب نسبت به تخصیص اعتبار ۵۳ درصد است.
وی با بیان اینکه در بخش هزینه های نقدی و غیرنقدی اعتبار ابلاغی در ۳ بخش هزینه ای، تملک دارایی سرمایه ای و تملک دارایی مالی در مجموع ۱۲۰ هزار و ۶۷۹ میلیارد تومان ابلاغ شده است، افزود: با تخصیص اعتبار ۱۱۶ هزار و ۱۰۲ میلیارد تومان و پرداخت نقدینگی ۷۰ هزار و ۳۷۸ میلیارد تومان و عملکرد ۵۸ هزار و ۹۳۲ میلیارد تومانی، درصد جذب نسبت به تخصیص اعتبار ۵۰.۷۶ درصد است.
خزانه دار شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: در مجموع از ۱۰۴ هزار میلیارد تومان بودجه متمم سال قبل ۲۹ هزار و ۴۰۵ میلیارد تومان معادل۲۸.۲۷ درصد درآمد پایدار و ۷۸ هزار و ۵۹۴ میلیارد تومان معادل ۷۱.۷۳ درصد ناپایدار است. تا پایان بهمن سال قبل ۷۲ هزار و ۵۲۱ میلیارد تومان معادل ۳۳.۴۰ درصد به درآمد پایدار و ۴۸ هزار و ۲۹۶ میلیارد تومان معادل ۶۶.۶۰ درصد به درآمد ناپایدار اختصاص دارد.
وی با بیان اینکه بودجه هایی همچون بودجه سازمان آتش نشانی سهل الوصول است، تأکید کرد: متأسفانه سازمان ها و شرکت ها تمایلی برای دریافت مبالغی که حق قانونی شهر است، ندارند. شهرداری در تحقق جرائم کمیسیون های ماده ۱۰۰ و فروش اموال غیرمنقول نیز می تواند عملکرد مثبتی داشته باشد. عوارض قطع درختان روند افزایشی داشته است.
انتهای پیام