ایجاد فضای تعاملی بین دانشجویان و کارشناسان دانشگاههای سراسر کشور، توانمندسازی دانشجویان از طریق برگزاری کارگاهها و برگزاری نشستهای تخصصی کارشناسان برای بررسی آییننامههای مرتبط با نشریههای دانشجویی از جمله اهداف برگزاری جشنواره «تیتر ۱۳» است.
برای برگزاری این جشنواره در مرحله اول، فراخوانی منتشر شد و براساس آن دانشجویان آثار خود را به دبیرخانه ارسال کردند. آثار در دو مرحله با حضور چهرههای رسانهای داوری شدند.
در اختتامیه جشنواره نیز که با حضور مسؤولان کشوری برگزار میشود، از برگزیدگان تقدیر و آثار آنها در رسانههای معتبر منتشر میشود.
همچنین براساس اخبار منتشرشده از سوی معاونت فرهنگی دانشگاه فردوسی، هر کدام از فعالان نشریات و تشکلها که اولویت خود را حل مسائل دانشگاه قرار دهند، از حمایت ویژه این معاونت برخوردار خواهند شد.
مهمترین کارکرد نشریات دانشجویی، آگاهیبخشی به قشر دانشجو است و فرصت تعامل دانشجویان با جامعه را فراهم میکند. بنابراین ضروری است دانشگاهها از ظرفیت نشریات دانشجویی بهره کافی را ببرند.
آنطور که برگزارکنندگان جشنواره «تیتر ۱۳» اعلام کردهاند، این جشنواره نقطه عطفی در نشریات دانشجویی ایجاد خواهد کرد و باعث میشود امسال، سال پررونقی در حوزه نشریات دانشجویی باشد.
جشنواره ملی رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر ۱۳» با همکاری وزارت علوم و وزارت بهداشت ۱۶ تا ۱۸ اردیبهشت ماه به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد.
انتهای پیام