اکبری در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: میزان ترک تحصیل دانشآموزان در این استان در دوره متوسطه دوم بیشتر از دورههای دیگر است. ترک تحصیل در دوره متوسطه اول نیز بیشتر از دوره ابتدایی است. در واقع، در دوره گذر از ششم به هفتم و نهم به دهم ترک تحصیل بیشتر است.
وی ادامه داد: در این استان ۲۴ هزار و ۲۳۴ نفر در مقطع متوسطه دوم مشغول به تحصیلند که ۱۵ درصد آنها ترک تحصیل میکنند. همچنین حدود ۴۰۰۰ نفر از دانشآموزان دوره متوسطه دوم در این استان ترک تحصیل میکنند.
اکبری بیان کرد: ۶۵ درصد افرادی که در این دوره ترک تحصیل میکنند دانشآموز پسر و ۳۵ درصد دخترند. ازدواج دانشآموزان دختر و مشغول به کار شدن دانشآموزان پسر از جمله مهمترین دلایل ترک تحصیل دانشآموزان در دوره متوسطه دوم است.
۱۱۱۱ دانشآموز بازمانده از تحصیل در خراسان شمالی تعیین تکلیف شدند
عصمت بدخشان، معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی نیز در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، بیان کرد: ۱۱۱۱ دانشآموز بازمانده از تحصیل دوره ابتدایی در این استان تعیین تکلیف شدند.
وی اظهار کرد: در سامانه شهید محمودوند ۱۳۱۱ دانشآموز بازمانده از تحصیل در دوره ابتدایی در این استان ابلاغ شد که با پیگیریهای انجامشده ۱۱۱۱ دانشآموز تعیین تکلیف شدند و ۲۰۰ دانشآموز هنوز باقی ماندهاند.
بدخشان توضیح داد: از ۱۱۱۱ دانشآموز بازمانده از تحصیل که در سامانه یادشده به این استان ابلاغ شده، ۴۵ دانشآموز فوت کرده بودند و ۴۸ دانشآموز نیز به خارج از کشور مهاجرت کردهاند. دو دانشآموز جذب مدارس دینی (حوزههای علمیه) شدهاند و والدین ۸۱ دانشآموز نیز اعلام کردند که فرزندانشان جثه کوچکی دارند و امسال نیز پیشدبستانی را سپری میکنند.
به گفته وی، چهار دانشآموز به علت اشتغال به کار، ۳۹ دانشآموز به علت فقر مالی خانواده، ۳۹ دانشآموز به علت ابتلا به بیماریهای صعبالعلاج در این استان از تحصیل بازماندهاند. ۲۵۰ دانشآموز نیز استثنایی بودند، ۲۲ دانشآموز بیسرپرست و بدسرپرست بودند و ۱۳۲ دانشآموز نیز به علت مهاجرت داخلی از تحصیل بازماندهاند.
وی تاکید کرد: پوشش تحصیلی دانشآموزان خراسان شمالی در دوره ابتدایی در سال گذشته ۹۸.۶۲ درصد بود که از میانگین کشوری بالاتر است.
انتهای پیام