رئیس شورای شهر دزفول توضیح داد

آخرین وضعیت آبگرفتگی دزفول در پی بارندگی امروز

رئیس شورای اسلامی شهر دزفول از تلاش شهرداری دزفول با تمام امکانات برای رفع آبگرفتگی‌ها خبر داد.

سید باقر موسوی فخر امروز (۱۳ اردیبهشت‌ماه) در حاشیه بازدید میدانی از روند رفع آبگرفتگی‌های سطح شهر اظهار کرد: طبق پیش‌بینی‌های هواشناسی، جلسات مشترک کمیسیون خدمات شهری و مدیریت بحران شهرداری در روزهای گذشته تشکیل و تمام تجهیزات و نیروی انسانی در آمادگی کامل برای مواجهه با آبگرفتگی‌ها و حوادث احتمالی قرار دارند.

به گزارش ایسنا به نقل از شورای شهر دزفول، وی با بیان اینکه بیش از ۵۰۰ نفر از نیروهای شهرداری در حال خدمت‌رسانی به همشهریان هستند، افزود: حجم بارندگی‌ها در لحظه بسیار بالا بوده و از ظرفیت شبکه دفع آب‌های سطحی خیلی بیشتر است و همین موضوع موجب آبگرفتگی معابر شده و مجموعه مدیریت شهری با بسیج کامل امکانات در حال رفع آبگرفتگی‌ها هستند.  

موسوی‌فخر در خصوص آخرین وضعیت آبگرفتگی معابر گفت: به دلیل حجم بالای بارندگی و به منظور پیشگیری از حوادث، زیرگذرهای خیابان ۴۵ متری فتح‌المبین و امام حسین(ع) مسدود شده‌اند و امدادرسانی به خودروهای گیر افتاده در سیلاب توسط سازمان آتش‌نشانی در حال انجام است.

رئیس شورای اسلامی شهر دزفول از شهروندان درخواست کرد تا پایداری شرایط جوی از ترددهای غیر ضروری در سطح شهر جدا خودداری و در صورت الزام برای تردد، با سرعت مطمئنه رانندگی کنند.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۷:۲۷
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1403021310080
  • خبرنگار :