سید محمد پاکمهر در حاشیه آیین محوری نکوداشت شوراهای اسلامی شهر در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در مجلس یازدهم برای پایدار کردن درآمد شهرداریها و دهیاریها یک درصد به عوارض ارزش افزوده اضافه شد و به ۱۰ درصد رسید.
وی بیان کرد: این افزایش سبب اضافه شدن ۶۰ تا ۸۰ هزار میلیارد تومان میشود که در سهم شهرداریها و دهیاریها از این محل افزایش بسزایی دارد.
وی گفت: پایدار کردن درآمد شهرداریها و دهیاریها، تخصیص قیر رایگان به آنها و همچنین فروش اوراق اسلامی از اقداماتی محسوب می شود که مجلس برای حمایت از شهرداریها و دهیاریهای کشور به ویژه در مناطق کم جمعیت اما محروم انجام گرفته است.
پاکمهر بیان کرد: شهرداریها و دهیاریهای کشور سالانه میتوانند تا سقف ۳۲ هزار میلیارد تومان از اوراق استفاده کنند که کمکی ویژه به آنها محسوب میشود.
این عضو مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در ماده چهارم الحاقی برنامه هفتم، تشکیل اتحادیه شهرداریها به عنوان یک تشکل صنفی قید شده است تا آنها بتوانند موضوعات مرتبط با خود به ویژه مطالبات را به صورت خاص پیگیری کنند.
وی اظهار کرد: در ماده پنجم الحاقی نیز حضور عضو شورای عالی استانها در شوراهای عالی معماری، محیط زیست، گردشگری، حمل و نقل، راه و... درج شده هست تا جایگاه واقعی آنها تقویت شود.
برقراری فوقالعاده خاص با ضریب نیم درصد با اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان
نایب رئیس اول کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی همچنین از تخصیص ۱۰ هزار میلیارد تومان به منظور برقراری فوق العاده خاص کارکنان وزارت بهداشت با ضریب نیم درصد خبر داد.
پاکمهر گفت: اجرای فوق العاده خاص برای نیروهای وزارت بهداشت از جمله مهمترین مطالبات این قشر بوده که سبب افزایش انگیزه برای کارکنان وزارت بهداشت میشود، از این رو مسئله فوقالعاده خاص کادر درمان با ضریب نیم درصد با اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان به تصویب رسید.
وی همچنین از طرح درمان رایگان کودکان زیر هفت سال به عنوان نوعی سرمایه گذاری برای سلامت و آینده کشور یاد کرد و افزود: ممکن است نتایج این طرح اکنون مشخص و ملموس نباشد اما اثرات آن در آینده و سلامت کشور، موثر است. این طرح به همه بیمارستانهای دولتی نیز ابلاغ شده است.
انتهای پیام