به گزارش ایسنا، رژیم صهیونیستی طی ۲۴ ساعت گذشته مرتکب چهار کشتار علیه خانوادههای فلسطینی در نوار غزه شده که درپی آنها ۳۳ تن شهید و ۵۷ تن دیگر زخمی شدهاند.
براساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «سما»، با تداوم جنگ رژیم صهیونیستی و در روز جهانی کارگر نرخ فقر به بیش از ۹۰ درصد رسیده و ۹۵ درصد از تأسیسات غزه از کار افتاده است.
در همین راستا، جنگندههای رژیم صهیونیستی به حملات گسترده خود به شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه ادامه میدهند.
اطراف فرودگاه بینالمللی غزه، شهرک «الشوکة» و محله «التنور» در شرق رفح نیز مجددا در معرض حملات هوایی قرار گرفتند و در نتیجه این حملات یک شهروند فلسطینی به شهادت رسید.
این بمبارانها به منطقه «قاع القرین» امتداد یافته و درنتیجه آن یک شهروند زن فلسطینی شهید و چند تن دیگر زخمی شدند.
از سوی دیگر برخی منابع محلی از تخریب گورستانی در خان یونس توسط اشغالگران خبر دادند.
تیمهای دفاع مدنی در خان یونس نیز اجساد متلاشیشده ۶ شهروند فلسطینی را از منطقه «المعسکر» واقع در استان خان یونس بیرون آوردند.
اشغالگران صهیونیست نیز محله «الشیخ عجلین» واقع در شهر غزه را مورد هدف قرار دادند؛ ۲ شهروند فلسطینی درپی هدف قرار دادن گروهی از شهروندان در محله «الزیتون» واقع در جنوب شرقی شهر غزه به شهادت رسیدند.
۶ شهروند فلسطینی نیز درپی حمله به شهر «الزهراء» واقع در شمال اردوگاه «النصیرات» شهید شدند. ۹ فلسطینی نیز درنتیجه بمباران اراضی کشاورزی در نزدیکی مرکز پلیس در «النصیرات» واقع در مرکز نوار غزه زخمی شدند و برخی منازل فلسطینیان نیز آسیب دیدند.
منابع خبری همچنین از بمباران مسجد «القسام» در اردوگاه «النصیرات» در مرکز نوار غزه خبر دادند.
اشغالگران همچنین منطقه «المغراقة» واقع در مرکز نوار غزه را هدف قرار دادند.
در حمله رژیم اشغالگر در ورودی «الزوایدة» در مرکز نوار غزه نیز تعدادی زخمی شدند.
منابع خبری اعلام کردند که توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی شرق «جحر الدیک» در مرکز غزه را گلوله باران کرد.
در همین رابطه، وزارت بهداشت فلسطین در غزه اعلام کرد که تعداد شهدا از هفتم اکتبر به ۳۴۵۹۶ تن و شمار مجروحان به ۷۷۸۱۶ تن افزایش یافته است.
در همین راستا، برنامه توسعه سازمان ملل و کمیته «اسکوا» در گزارشی از شهادت یا زخمی شدن دستکم ۵ درصد از ساکنان غزه خبر داد.
در این گزارش آمده است دستکم ۵ درصد از ساکنان غزه در جنگ دایر در غزه شهید و یا زخمی شدهاند و در صورت تداوم جنگ میزان فقر در غزه از ۳۹ درصد به ۶۱ درصد افزایش خواهد یافت.
طبق این گزارش، جنگ اقتصادی علیه غزه تبعات اقتصادی و اجتماعی زیادی بر ملت فلسطین دارد و با هدف مقابله با بحران انسانی و بازسازی اقتصاد و زیرساختهای فلسطینی باید آتشبس برقرار شود.
فقر از ۹۰ درصد گذشت
دفتر رسانهای دولتی غزه نیز در گزارشی اعلام کرد در سایه تداوم حملات رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ میانگین نرخ بیکاری در نوار غزه به ۷۵ درصد افزایش یافته و میانگین نرخ فقر نیز از ۹۰ درصد فراتر رفته است.
براساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «وفا»، در این بیانیه همچنین آمده است ۹۵ درصد از واحدهای اقتصادی نوار غزه نیز بهطور کامل تعطیل شده چرا که در معرض بمباران و تخریب قرار گرفتهاند.
در ادامه این بیانیه آمده است با توجه به افزایش نرخ بیکاری به ۷۵ درصد در مقایسه با بیکاری ۴۶ درصدی پیش از جنگ کارگران در شرایط فاجعهبار انسانی بیسابقهای قرار دارند. علاوه بر آنکه رژیم صهیونیستی در جریان این جنگ هزاران کارگر فلسطینی را به شهادت رسانده است.
در بیانیه مذکور آمده است بیش از ۲۰۰ هزار تن در سه ماه نخست جنگ شغل خود را از دست دادند که در میان آنها ۵ هزار ماهیگیر وجود دارد چرا که ارتش رژیم اشغالگر محاصره شدیدی اعمال کرده و مانع حضور آنها در دریا میشود. خسارتهای مستقیم اولیه این جنگ برای نوار غزه ۳۳ میلیارد دلار تخمین زده شده که طی آن رژیم صهیونیستی ۱۵ بخش کاری و حیاتی نوار غزه را نابود کرد.
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در روز هفتم اکتبر (۱۵ مهرماه) در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغال فلسطین و نزدیک به دو دهه محاصره غزه و زندان و شکنجه هزاران فلسطینی عملیات موسوم به «طوفان الاقصی» را آغاز کرد.
رژیم صهیونیستی در پاسخ به این عملیات، حملات سنگینی را علیه غزه آغاز کرد و این منطقه را تحت محاصره کامل قرار داد. تلفات بالای غیرنظامیان در غزه نیز فشارهای بینالمللی بر نتانیاهو را افزایش داده است.
رژیم صهیونیستی از ابتدای حمله به مردم بیدفاع غزه اعلام کرده تا زمان دستیابی به اهداف ادعایی خود از جمله نابودی حماس و آزادی اسرا، جنگ غزه را متوقف نخواهد کرد، اهدافی که با گذشت پنج ماه هنوز محقق نشدهاند.
انتهای پیام