روحاله متفکر آزاد عصر روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت در آئین گرامیداشت مقام شامخ معلم در دانشگاه تبریز اظهار کرد: از جمله کارهایی که ما در مجلس شورای اسلامی انجام دادیم، پیشبینی حکمرانی آیندهی کشور بود. بهطوریکه ما سعی کردیم مشخص کنیم که ۲۰، ۳۰ سال آینده در کجا و چه وضعیتی قرار خواهیم گرفت.
وی ادامه داد: بهطور مثال ما اکنون جزو کشورهای جوان جهان محسوب میشویم اما ۲۰ سال دیگر جزو کشورهای پیر خواهیم بود و بحران فعلی ما که بحران اشتغال است، در ۲۰ سال بعد جای خود را به بحران جمعیت خواهد داد. لذا ما در حال پیشبینی وضعیتهایی این چنینی برای آیندهی کشور هستیم تا همانطور که اکنون بسیاری از مشکلات بخاطر اولویتبندی نکردن کارهای مهم در گذشته به وجود آمده، آیندگان نیز در مورد ما اینطور فکر نکنند که چرا مسئولان وقت در خصوص مشکلاتشان فکری نکردند.
رئیس فراکسیون دانشگاهیان مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: ما قبول داریم که مشکلاتی داریم و ما به واسطهی دیدارهای مردمی از مشکلات مردم مطلع هستیم. اما میزان بزرگ نمایی مشکلات و ایجاد بحران ذهنی در جامعه بیسابقه است و این موضوع از مرزهای اختلافات سیاسی عبور کرده است و ما نیازمند بازگشت به آرامش فکری هستیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مبارزهی فساد در کشور نیز گفت: مبارزه با فساد در ساختار ما به صورت جدی در حال رخ دادن است. بسیاری از ما شاهد وایرال شدن فیلم عذرخواهی مسئولان شرکت خودروساز ژاپنی از مردم در فضای مجازی بودیم. اما چرا کسی از استعفای نفر دوم دستگاه قضایی کشور که بخاطر عدم ایجاد شبهه در نحوهی قضاوت پروندهی فرزندان این شخص انجام شد، سخن نگفت؟ درست است که عدهای بحق معتقدند که نباید در دستگاه قضا فساد باشد؛ اما آیا بازداشت فرزندان نفر دوم دستگاه قضایی کشور و استعفای این فرد، مصداق مبارزه با فساد نیست؟
نمایندهی مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی همچنین در خصوص برخی از مصوبات برنامهی هفتم توسعه خاطرنشان کرد: در حال حاضر سه سال است که شاهد رشد اقتصادی کشور هستیم و قطعا این روند ادامه خواهد داشت و در صورت رسیدن به رشد اقتصادی هشت درصدی، از بحران اقتصادی خارج خواهیم شد و ما طراحی شش مرکز علمی را در برنامهی هفتم توسعه تصویب کردیم تا با تمرکز بر بخش خصوصی بتوانیم از ظرفیت فارغالتحصیلان دانشگاهی در علوم مختلف در این مراکز استفاده کنیم.
متفکرآزاد، تخصیص بودجهی اختصاصی برای تجهیز و بروزرسانی برخی از مراکز پژوهشی و آزمایشگاهی در کشور را از دیگر مصوبات برنامهی هفتم توسعه کشور برشمرد و افزود: قانونمند کردن اندیشکدههای علوم انسانی از جمله مصوبات مهم برنامهی هفتم توسعهی کشور است؛ چراکه اندیشکدههای حلقهی وصل حکمرانی کشور هستند و با این قانون هر متفکری که بتواند اندیشهای برای حکمرانی تولید کند، میتواند دارای یک اندیشکده باشد.
به گزارش ایسنا، وی با اشاره به انقباض اقتصادی توسط دولت در برخی از سازمانها و نهادها گفت: دانشگاهها جزو مراکزی هستند که مشمول این انقباض اقتصادی نشدند که این موضوع نشان دهندهی اهمیت جایگاه دانشگاهها هست و من در همینجا یک خبر خوش به دانشگاهیان دانشگاه تبریز بدهم که در بودجهی سال آینده مبلغ بسیار خوبی برای این دانشگاه که جزو دانشگاههای تاپ کشور محسوب میشود، در نظر گرفتهایم.
عضو هیأت علمی دانشگاه تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به عملیات وعدهی صادق خاطرنشان کرد: عملیات وعدهی صادق برای کشور ما امنیتآفرین بود و ما علاوه بر پاسخ رژیم کودک کش صهیونیستی که در طول این مدت ۸۰ هزار نفر را زخمی و ۳۵ هزار نفر را به شهادت رساند و بلوک غرب نیز در مقابل این کار سکوت کردند، کاری کردیم که دههها آرامش و امنیت کشور تأمین شد.
وی در خاتمه گفت: پشتوانهی این عملیات غرور آفرین جامعهی علمی ما است و ما باید در نظر بگیریم که درست است که ما یک دهه قبل از سال ۱۴۰۴ (چشم انداز ۲۰ ساله) رتبهی نخست علمی منطقه را به خود اختصاص دادهایم اما اگر زنگ خطر را جدی نگیریم، ممکن است این رتبه را از دست بدهیم.
انتهای پیام