معاون خدمات شهری شهرداری ملایر:

تعداد موش‌ها در محله‌های پایین شهر ملایر زیاد است

معاون خدمات شهری شهرداری ملایر به معدوم‌سازی موش‌ها و طعمه‌گذاری در محلات پایین شهر ملایر اشاره کرد و گفت: جمعیت موش‌ها در محلاتی که فروشگاه‌ها و مغازه‌های اغذیه‌فروشی در آنها فعالیت می‌کنند و همچنین مردم آن محلات، موازین بهداشتی را در جمع‌آوری زباله رعایت نمی‌کنند، زیاد است.

مجتبی داوری امروز (چهارشنبه، ۱۲ اردیبهشت ماه) در جمع خبرنگاران، با تأکید بر اینکه اقدامات راهبردی لازم در راستای معدوم‌سازی موش‌ها در مناطق مختلف شهر ملایر انجام شده است و پیشرفت قابل توجهی داشته‌ایم، بیان کرد: یک پیمانکار متبحر در این زمینه استخدام شده که تولیدکننده سم خاصی برای کنترل جمعیت موش‌هاست.

وی به جمع‌آوری اجساد موش‌ها در مناطقی که طعمه‌گذاری انجام شده است، اشاره و اظهار کرد: نیازمند همراهی و رعایت مسائل بهداشتی از طرف مردم هستیم. موش‌ها برای زندگی کردن به آب، غذا و پناهگاه نیازمندند و اگر این موارد حذف شوند، جمعیت آنها نابود می‌شود. یک موش نر و ماده سالانه ۱۸۰۰ موش متولد می‌کنند.

او در ادامه به موضوع کنترل سگ‌های بدون صاحب در شهر اشاره کرد و گفت: مکان خاصی را برای نگهداری و عقیم‌سازی این سگ‌ها اختصاص داده‌ایم.

وی در بخش دیگری از سخنانش بیان کرد: «شب‌های زنده ملایر» موضوعی بود که در این دوره فعالیت شهرداری و شورا طرح شد و زیرساخت‌های آن در حال فراهم‌سازی است و در این رابطه، هشت کیوسک در محل مورد نظر نصب شده است. افرادی که قرار است این کیوسک‌ها را اجاره کنند، باید کارت بهداشت و لباس فرم بهداشت داشته باشند. همچنین در بحث نظم و همسان‌سازی تابلوهای این کیوسک‌ها باید ضوابط قانونی را رعایت کنیم، در ضمن این کیوسک‌ها با هدف فعالسازی پروژه شب‌های زنده ملایر به مزایده گذاشته می‌شوند.

رئیس شورای شهر ملایر نیز با تأکید بر اینکه در این دوره شورا، اولویت اساسی ما اتمام پروژه‌های نیمه‌کاره بوده است، گفت: تکمیل پروژه نیمه‌کاره یک هتل - پارک بعد از ۱۵ سال معطلی، یکی دیگر از اولویت‌های شورای شهر ملایر بود. تلاش کردیم با تدابیر اندیشیده‌شده، هزینه‌هایی که در این سال‌ها از بیت‌المال برای این پروژه صرف شد، به هدر نرود.

مظاهر روزبهانی بیان کرد: نقشه نهایی پروژه طراحی و تأیید شده و بعد از عید، عملیات اجرایی آن سرعت بیشتری گرفته و قرار است ۲۲ سوئیت مجهز همراه با همه امکانات، رستوران و کافی‌شاپ در این هتل احداث شود. همچنین در تلاشیم برای این هتل امتیاز و ستاره کسب کنیم.
 
وی با تأکید بر اینکه شورای شهر ملایر و شهرداری همگام و همراه با همه دستگاه‌های اجرایی در این دوره اقدامات بسیار خوبی را در شهر انجام داده است، به‌گونه‌ای که می‌تواند الگویی برای سایر شهرها باشد، افزود: در موضوع نهضت آسفالت، انرژی زیادی گذاشتیم به‌گونه‌ای که در سه ماه آینده، اقداماتی در سطح معابر شهر قابل مشاهده خواهد بود.

یکی دیگر از اعضای شورای شهر ملایر به در حال تکمیل بودن ساختمان پلاک ۱۷ در خیابان کریمخان زند و پروژه آتش‌نشانی در میدان بهارستان و پروژه فرهنگی شقایق اشاره کرد و گفت: اعتبار لازم برای این پروژه‌ها تخصیص داده شده است و در این دوره تعیین تکلیف می‌شود.

سیداسماعیل صفوی‌زاده با بیان اینکه در بحث نهضت آسفالت، انقلاب بزرگی در شهر ملایر رقم خورده است، به تعیین تکلیف پروژه انتهای بلوار کریمخان زند اشاره و بیان کرد: تکمیل این پروژه می‌تواند ۵۰ درصد بار ترافیکی ملایر را از بین ببرد و نقش مهمی در روان‌سازی ترافیک ایفا می‌کند.

وی با بیان اینکه مصوبات لازم درباره این پروژه با همکاری کمیسیون ماده ۱۰۰ و پلیس راهور تصویب شده است، افزود: بحث روشنایی آن حل شده و امیدواریم با همکاری شهرداری و شورا، انتهای بلوار کریمخان زند به‌زودی باز شود. حتی ما در تلاشیم برای این منطقه یک پیست موتورسواری اجرا و عملیاتی کنیم.

مسؤول کمیسیون فرهنگی شورای شهر نیز گفت: بودجه این دوره شهرداری به مبلغ ۱۲۰۰ میلیارد تومان رسیده که نشان از موفقیت تیم مدیریتی شهرداری و شوراست.

حجت‌الاسلام والمسلمین احمد چهاردولی با اشاره به فراهم‌سازی زیرساخت‌های فرهنگی در این دوره شوراها، اضافه کرد: نورپردازی ۱۵ بلوار در شهر، ایجاد سراهای فرهنگی محله در مناطق حاشیه شهر، رعایت عدالت در احداث پروژه‌های رفاهی - عمرانی در مناطق محروم و مناطق برخوردار شهر جزو اولویت‌های اصلی ما بوده است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۹:۱۸
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1403021209563
  • خبرنگار : 50038