به گزارش ایسنا، نعمتاله شیرمحمدی، دبیر اجرایی چهل و ششمین دورهی مسابقهی ریاضی دانشجویی کشور در حاشیهی برگزاری این مسابقات گفت: این دوره از مسابقات با شرکت ۱۳۱ دانشجو شامل ۴۹ دانشجوی دختر و ۸۲ دانشجوی پسر در قالب ۲۸ تیم از دانشگاههای کشور و یک تیم انفرادی به مدت چهار روز در دانشکده ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر دانشگاه تبریز برگزار میشود.
وی ادامه داد: هرکدام از تیمها به سرپرستی یک نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه مربوطه در این مسابقات شرکت کرده است که قالبا تیمها پنج و چهار نفره هستند و یک تیم نیز بهصورت انفرادی در این مسابقات حضور دارد.
شیرمحمدی با بیان اینکه متولی اصلی این مسابقه انجمن ریاضی ایران میباشد، افزود: انجمن ریاضی ایران بهعنوان یک سازمان مردم نهاد (NGO)، از سال ۱۳۵۲ این مسابقات را برگزار میکند و دانشگاه تبریز برای بار دوم میزبانی این مسابقات معتبر را برعهده گرفته است و یک بار نیز قبل از انقلاب میزبانی مسابقات به دانشگاه تبریز سپرده شده بود.
*هیچکدام از مسابقات برگزار شده در کشورهای دیگر از نظر کیفیت و استاندارد قابل مقایسه با این مسابقات نیست
بیژن احمدی، دبیر علمی چهل و ششمین دورهی مسابقهی ریاضی دانشجویی کشور نیز گفت: این مسابقه، معتبرترین مسابقهی ریاضی در سراسر جهان است بهطوریکه هیچکدام از مسابقات برگزار شده در کشورهای دیگر از نظر کیفیت و استاندارد قابل مقایسه با این مسابقات نیست.
احمدی با بیان اینکه نفرات برگزیدهی این مسابقات، همگی جزو افراد درجهی اول و برجستهی ریاضی کشور و حتی دنیا هستند، افزود: مرحوم خانم دکتر مریم میرزاخانی دارندهی مدال فیلدز، یکی از نفرات شاخص و برجستهی برخاسته از این مسابقه بود و سایر افراد نیز همگی جزو اساتید و دانشمندان صاحب نام علم ریاضی هستند.
وی یادآور شد: نشریهی علمی و معتبر اشپرینگر تمامی سوالات، پاسخها و حتی اسامی مدالآوران این مسابقات را تا سال ۱۳۸۲ چاپ کرده است که این موضوع نشاندهندهی اعتبار بالای مسابقهی ریاضی دانشجویی کشور است. همچنین کتاب اول این مسابقه توسط مرکز نشر انجمن ریاضی ایران چاپ شده و کتاب دوم نیز در دست چاپ است.
دبیر علمی چهل و ششمین دورهی مسابقهی ریاضی دانشجویی کشور در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: سوالات طرح شده در این مسابقات جزو سوالاتی هستند که هیچ مشابهی نداشته و هر سال سوالات جدید ساخته و طراحی میشود بهطوریکه طرح سوالات هر دوره بیش از هفت ماه بهطول میانجامد و این سوالات توسط بهترینهای ریاضی ایران طرح میشود.
وی، اساس کارهای علمی و اجرایی مسابقهی ریاضی دانشجویی کشور را تصمیمگیری براساس خرد جمعی عنوان کرد و افزود: تمامی کارهای علمی و اجرایی این مسابقات بهوسیلهی خرد جمعی انجام میگیرد و حتی برای تصحیح هر سوال دو استاد در نظر گرفته میشود لذا به این خاطر است که ما معتقدیم این مسابقات معتبرترین مسابقهی ریاضی در سراسر جهان است.
احمدی ادامه داد: نوع کار ما در برگزاری این مسابقات بهصورت پایهای است؛ بهطوریکه ما نیز زمانی در این مسابقات شرکت کرده و رفته رفته بهعنوان تصحیحگر، طراح و اکنون بهعنوان مسئول کمیتهی علمی این مسابقات خدمت میکنم و قطعا همین دانشجویانی که امروز بهعنوان شرکت کننده حضور دارند، سالهای بعد مسئولیت برگزاری این مسابقات را برعهده بگیرند.
وی در ارتباط با خدمات و مزایای داده شده به دانشجویان مدال آور این مسابقات نیز گفت: مدال و گواهی داده شده در این مسابقات برای دانشجویان برگزیده بسیار با ارزش بوده و بهعنوان رزومهی علمی میتواند کمک زیادی به دانشجویان داشته باشد. علاوه بر این، ما بهعنوان تنها سازمان مردمنهاد غیر دولتی کشور با بنیاد ملی نخبگان تفاهمنامه امضا کردیم که در راستای این تفاهمنامه، برندگان و مدال آوران این مسابقات از سوی بنیاد ملی نخبگان بهعنوان نخبه شناخته شده و امتیازات و تسهیلاتی نیز دریافت مینماید.
دبیر علمی چهل و ششمین دورهی مسابقهی ریاضی دانشجویی کشور در خاتمه در خصوص دانشگاههای پرافتخار و مدال آور این مسابقات اظهار کرد: دانشگاه صنعتی شریف پرافتخارترین دانشگاه این مسابقه است و معمولا در اکثر دورههای برگزار شده، دانشجویان این دانشگاه در رتبهی نخست قرار گرفتهاند و سایر دانشگاهها از جمله دانشگاه تبریز نیز رتبههای دوم تا دهم را به خود اختصاص دادهاند.
براساس این گزارش، چهل و ششمین دورهی مسابقهی ریاضی دانشجویی کشور به مدت چهار روز و به میزبانی دانشگاه تبریز در دانشکدهی ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر برگزار میشود و روز جمعه ۱۴ اردیبهشت با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان خواهد داد.
انتهای پیام