به گزارش ایسنا، فقط نویسندهها و روزنامهنگاران و منتقدان هنر یا پژوهشگران نیستند که باید بنویسند بلکه هر کس که میخواهد رویاهایش به هدف دست یافتنی تبدیل شود باید هر روز بنویسد. برای اینکه روزی یک استکان چای برای خود بریزید و به اینکه به رویایتان دست یافتید افتخار کنید و چای را مزه مزه کنید. به همه راههایی که رفتید خاطرات تلخ و شیرین خود بیاندیشید و لبخند رضایت بزنید.
باید نخست بدانید که رویا خلق شدنی است و شما اولین نفری نیستید که به رویاهایتان دست پیدا میکنید و آخرین نفر هم نیستید. بعد تصمیم بگیرید به بررسی راههای که شما را به آرزوهایتان میرساند بپردازید و انتخاب کنید.
6 تکنیک برای نوشتن اهداف و آرزوها
مشخص کردن خواستهها
شاید دیدید افرادی که مردد بین خواستن و نخواستن این رشته یا آن رشته هستند یا بین این شغل یا آن شغل سرگردانند. یا حتی علاقهشان را نمیشناسند. اما بدانید کسی که رویا نداشته باشد هدفی ندارد. اما رویا پردازی های بدون هدف نیز بی فایده است.
پله اول رشد این است که خود را بشناسید و باید بدانید که از زندگیتان چه میخواهید و سپس یه نوشتن اهداف خود بپردازید.
سنگ بزرگ نشانه نزدن است
یکی از تکنیک های نوشتن اهداف، شروع کردن از هدف ها و آرزوهای کوچک است. در ابتدا هدف هایی را بنویسید که امکان دسترسی به آنها راحتتر است. هرچه خواسته های کوچکتر خود را یادداشت کنید و به آنها دست پیدا کنید تا دستیابی به اهداف بزرگتر نیز برای شما راحتتر می شود.
اگر لیستی از آرزوها و اهداف خود را به صورت روزانه و مستمر تهیه کرده و به آن ها دست پیدا کنید، سبب افزایش اعتماد به نفس خود می شوید. همچنین اگر این لیست را به مرور زمان گسترش بدهید، علاوه بر رشد و جذب خواستههایی که دارید، آرزوهای خود را بزرگتر نموده و می دانید که دیر یا زود این آرزوها و اهداف نیز محقق می شود.
هیچ زمان از اهمیت نوشتن تاریخ غافل نشوید
لیست اهداف یک لیست بی پایان بوده و شباهتی به لیست های دیگر ندارد؛ از این رو نوشتن تاریخ در این لیست یک نکته مهم است. بنابر این کنار هر هدف و آرزویی که یاد داشت کردید، تاریخ آن را نیز ذکر کنید. با انجام این عمل شما متوجه خواهید شد که سفر قانون جذب شما چگونه عمل نموده است. آیا قانون جذب خوبی داشتهاید و یا سفر قانون جذب خوبی را برای رسیدن به اهدافتان طی نمی کنید.
دستهبندی اهداف اهمیتش از سایر موارد کمتر نیست
نکته دیگری که باید در تکنیک های نوشتن اهداف به آن توجه شود، دستهبندی اهداف و آرزوها است. در ادامه تکمیل مطلب بالا باید بگوییم، پس از آن که اهداف خود را مشخص نموده و تاریخ ثبت آن را نیز یادداشت کردید، نوبت به آن رسیده که تاریخ دستیابی به آن ها را نیز یاد داشت نمایید.
اهداف را بر اساس تاریخ دستیابی به آن ها به سه دسته کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تقسیم بندی نمایید. این دسته بندی کار شما را راحتتر میکند، زیرا مسیر شما مشخص است و می دانید در چه تاریخی باید به کدام هدف دست پیدا کنید.
جزییات همیشه مهم است
از دیگر تکنیکهای نوشتن اهداف، می توان به توجه به جزئیات اشاره کرد. به طور مثال اگر هدف شما خرید یک خانه نو است در لیست هدف های خود یادداشت نکنید یک خانه نو، بلکه جزئیات را نیز یاد داشت نمایید.
به طور مثال بنویسید یک کارگاه 3000 متری با 20 کارگر برای یک تولیدی نیاز دارم. از این طریق شما یک سری دستور ها را به صورت ناخود آگاه به ذهن خود می دهید، تا بر روی تک تک آن ها کار کند.
توجه داشته باشید هرچه شما هدف خود را به صورت جزئیتر یاد داشت کنید، نتیجه واضحتری را خواهید داشت. هرچه نتیجه دست یافتنی دقیقتر باشد، ذهن ناخودآگاه شما کار آمدتر خواهد شد.
از بررسی پیشرفتهای کاری خود غافل نشوید
یکی دیگر از تکنیکهای نوشتن اهداف میتوان به بررسی پیشرفتهای کاری اشاره کرد. رسیدن به هدف برای هر شخصی جذاب و زیبا است به خصوص برای افرادی که انگیزه خود را برای رسیدن به اهداف خود از دست نمیدهند. از این رو اگر پیشرفتهای کاری خود را مورد بررسی قرار بدهید، انگیزه دو چندانی برای رسیدن به اهداف خود پیدا میکنید.
انتهای پیام