عباس ایزدی در گفتوگو با ایسنا در خصوص کمبود تجهیزات در مراکز درمانی و بیمارستانی اظهار کرد: بخشی از کمبود تجهیزاتی که داریم، مربوط به توسعه بیمارستانهاست. طبق روالی که وجود دارد، موارد در سامانه داشبورد اطلاعات تجهیزات پزشکی ایران به نام داتپا با وزارتخانه ثبت میشود، سپس به کمیتههای مربوطه ارجاع داده شده تا مجوز لازم دریافت کند و به ما تحویل داده شود.
مدیر تأمین و نگهداشت تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: سایر تجهیزات که کمبود دارند به این دلیل است که به طور مثال، ما در یک مرکز خدماتی انجام میدهیم، دستگاه به هر دلیلی فرسوده و خراب شده که قابل تعمیر نیست و نیاز است که جایگزین شود، پس از اعلام این موارد، ما ابتدا باید برای تامین اعتبار و سپس برای خرید آن اقدام خواهیم کرد.
ایزدی گفت: بنابراین نیازهای ما در قسمت تجهیزات به دو قسمت تقسیم میشود؛ قسمتی مربوط به توسعه و بخش دیگر مرتبط با نوسازی و بهسازی است.
مدیر تأمین و نگهداشت تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تشریح کرد: در مراکز دولتی مشهد، دستگاههای شتابدهنده خطی، سیتیاسکن، امآرآی و.. با توجه به افزایش خدمات و افزودن بیمارستان به سیستم مجموعه دانشگاه کمبود داریم.
وی در خصوص اقدامات انجام شده جهت رفع کمبود تجهیزات اظهار کرد: تجهیزات مربوط به توسعه، در سامانه مربوط به وزارتخانه بارگذاری شده و پیگیری میکنیم تا از طریق وزارتخانه تامین شود.
ایزدی ادامه داد: تجهیزات ما دو بخش است، بخشی از آن سرمایهای و دستگاهها است که مربوط به حوزه ما است، بخش دیگر مربوط به تجهیزات مصرفی است که مرتبط با غذا و دارو میشود. در رابطه با بخش تجهیزات درمانی، در مراکز درمانی هر مشکلی باشد پیگیری کردیم تا تامین شود و مراقب هستیم که خدمتی قطع نشود.
انتهای پیام