محسن ذبیحی امروز (چهارشنبه، ۱۲ اردیبهشت ماه) در بیست و هشتمین کنفرانس بینالمللی شبکههای توزیع نیروی برق که به میزبانی دانشگاه زنجان برگزار شد، با اشاره به پیچیدگی شبکه توزیع با توسعه مشارکت مشتریان، اظهار کرد: ایمنی، قابلیت اطمینان و تابآوری، یکپارچهسازی مباحث مشتریان، تولید پراکنده و ریز شبکه و بازارهای توزیعشده سه مرحله از پیچیدگی این حوزه است.
وی با اشاره به مدرنسازی شبکه، قابلیت اطمینان و تابآوری، برنامهریزیهای مبتنی بر داراییها را سه جزء از اولویت سرمایهداری دانست و افزود: از آنجا که پیچیدگیها در حوزه توزیع زیاد است باید بحث توزیع برق منطبق بر شرایط باشد.
او با اشاره به اینکه پیشنیاز مدیریت فعال و هوشمندانه سیستم توزیع برق، پیادهسازی کامل حاکمیت شرکتی است، بیان کرد: وضعیت ناترازی که ناشی از بدمصرفی است، فرصتی را برای توزیع ایجاد کرد تا نگاه خود را به این حوزه تغییر دهد و با تغییرات در قوانین و مدلها، این تهدید را به یک فرصت تبدیل کند.
وی پیادهسازی مدل ارزیابی عملکرد بر مبنای شاخصها را تدوین و اندازهگیری شاخص و دوره آن و همچنین ارزیابی عملکرد و نظام پاداش متناسب با عملکرد دانست و اظهار کرد: همراهی مشترکان ضامن موفقیت برنامهها در حوزه مدیریت انرژی است.
در ادامه، مدیرعامل شرکت توزیع برق زنجان گفت: وجود صنایع بزرگ برق باعث شده است استان زنجان قطب صنعت برق کشور محسوب شود.
پیام جوادی با اشاره به میزبانی استان زنجان برای برگزاری بیست و هشتمین کنفرانس بینالمللی شبکههای توزیع نیروی برق، افزود: این کنفرانس با همکاری انجمن مهندسان برق و الکترونیک ایران، دانشگاه زنجان و همکاری صنایع مهم، بزرگ و موفق مستقر در زنجان برگزار میشود. کارگاههای برگزارشده این کنفرانس از لحاظ بار علمی و صنعتی در سطح بسیار بالایی بود. چهار میزگرد تخصصی نیز امروز در حاشیه این کنفرانس برگزار میشود.
انتهای پیام