معاون سازمان ثبت اسناد خبر داد

ابلاغ سردفتری به ۱۰۰۰ نفر از قبولی‌های آزمون ۱۴۰۱

معاون امور اسناد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: تاکنون به هزار نفر از قبولی‌های آزمون سردفتری ۱۴۰۱ ابلاغ سردفتری اعطا شده است.

به گزارش ایسنا،  سید صادق سعادتیان در حاشیه مراسم ابلاغ سردفتری به قبولی‌های آزمون ۱۴۰۱، گفت: تاکنون به هزار نفر از قبولی های آزمون سردفتری ۱۴۰۱ ابلاغ سردفتری اعطا شده است. این افراد بدون کارآموزی ابلاغ دریافت کردند زیرا یا از رتبه‌های برتر آزمون بودند و یا تجربه فعالیت در دفاتر اسناد رسمی را داشتند.

وی گفت: از هفته آینده نیز کارآموزی حدود سه هزار و ۷۰۰ نفر از قبولی ها شروع می شود. 

معاون امور اسناد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور تاکید کرد: تنظیم سند یک امر تخصصی است و باید سردفتران به آن آشنا باشند. اگر آشنا نباشند هم به مردم و هم خودشان خسارت وارد می کنند. 

وی با تاکید بر اینکه  سردفتر در قبال تنظیم سند، مسئولیت مدنی، انتظامی و کیفری دارد، گفت:  در کارگاه‌های آموزشی از اساتید مجرب حقوق و سردفترهای مسلط بر امور سردفتری استفاده کردیم.

انتهای پیام 

  • چهارشنبه/ ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۱:۳۵
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 1403021209099
  • خبرنگار : 71429