علی نیک با اشاره به اینکه آموزش رانندگان اتوبوسرانی بهصورت اجباری دنبال میشود، اظهار کرد: روزانه حدود ۱۰۰ هزار نفر توسط ناوگان اتوبوسرانی جابجا میشوند.
وی با بیان اینکه تلاش داریم متوسط تعداد جابجایی مسافر را افزایش دهیم، ابراز کرد: هدف ما این است که حداکثر پیادهروی یک شهروند برای رسیدن به ایستگاه ۴۰۰ متر باشد و تلاش داریم هرچه سریعتر این هدف را محقق کنیم.
مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم با اشاره به اینکه احداث ایستگاههای سبز توسط شهرداریهای مناطق در حال انجام است، مطرح کرد: تمام تلاشها بر این است که مردم استقبال بیشتری از حملونقل عمومی داشته باشند.
نیک خاطرنشان کرد: دو خط رایگان گردشی اطراف حرم با ۶ دستگاه اتوبوس داریم که ماهانه حدود ۵۰۰ میلیون تومان هزینه دارند و خودروهای برقی نیز در سه مسیر اطراف حرم بهصورت رایگان ارائه خدمت میکنند.
وی با بیان اینکه سیستم مدیریت شهری به دنبال خدمت به مردم است، مطرح کرد: سال گذشته سازمان اتوبوسرانی ۱۸۵ میلیارد تومان بودجه داشت که بیش از ۹۰ درصد اعتبارات در بخش درآمدها و هزینهها محقق شده است.
مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم با اشاره به اینکه برای سال جاری نیز ۲۷۵ میلیارد تومان در نظر گرفتهشده است، عنوان کرد: به همکاران سیستم اتوبوسرانی قم نمره قبولی میدهیم چراکه هر شب پس از پایان سرویس اتوبوسرانی نظافت و تأمین سوخت اتوبوس انجام میشود.
وی با بیان اینکه تلاش داریم با تکنولوژی پیش برویم تا خدمات مناسبی به مردم ارائه کنیم، خاطرنشان کرد: دوربینهای نظارتی در ایستگاهها و اتوبوسها نصبشده تا بهترین خدمات ارائه شود.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، نیک در پایان یادآور شد: در سال گذشته سامانه پیامکی نیز راهاندازی کردیم که مردم به راننده، خودرو و نظافت نمره دهند.
انتهای پیام