عباس گودرزی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: پروژه کارخانه شیرخشک بروجرد یکی از پروژههای راهبردی است که با پیگیریهای چندساله به ثمر نشست و در اسفندماه سال ۱۴۰۰ فاز اول آن به بهرهبرداری رسید.
وی خاطرنشان کرد: این پروژه در ابتدا تحت عنوان خوراک کودک ۳۱ سال در حد یک ستون، سقف و تیرچه بلوک رها شده بود و بعد از ۳۱ سال در دستور کار فروش قرار گرفت که با پیگیریهای مستمر و مذاکرات متعدد با وزرای وقت تعاون، کار و رفاه اجتماعی موفق شدیم مصوبه احیای کارخانه را اخذ کنیم.
نماینده مردم بروجرد در مجلس اضافه کرد: با سرمایهگذاری شرکت تامین اجتماعی کشور (شستا) فاز اول آن در سال ۱۴۰۰ به بهرهبرداری رسید که روزانه ۲۰۰ تن شیر را فرآوری میکند.
گودرزی بیان کرد: در فاز دوم که هم اکنون در حال اجرا است ظرفیت آن به ۵۰۰ تن و در فاز سوم به ۱۰۰۰ تن خواهد رسید و در فازهای بعدی سایر محصولات در رابطه با مواد اولیه در دستور کار قرار خواهد گرفت.
وی تصریح کرد: این پروژه ظرفیت توسعه در تولید محصولات مختلف را داشته و یکی از نکات مهمی که در این پروژه وجود دارد این است که ۹۰ درصد شیرهای دریافتی به پساب تبدیل میشود که با توجه به هماهنگیهای بین شرکت و شهرداری بروجرد مقرر شد که پساب با پمپاژ و انتقال جهت آبیاری فضای سبز حاشیه کمربندی مورد استفاده قرار گیرد که مکملی برای زحمات شهرداری در توسعه فضای سبز خواهد بود.
نماینده مردم بروجرد در مجلس ادامه داد: این پروژه یکی از زیرساختهای ارزشمندی است که همواره استعداد رشد، تعالی و توسعه در آن وجود دارد.
گودرزی اظهار کرد: کارخانه شیرخشک بروجرد یکی از افتخارات شهرستان محسوب میشود و زمینه ساز توسعه دامپروری در شهرستان است که یکی از مزیتهای استان ما محسوب خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه شیر مورد نیاز از استانهای دیگر تامین میشود اگر در شهرستان دامپروری توسعه پیدا کند در قیمت تمام شده تاثیر بسزایی خواهد داشت.
انتهای پیام