عاطفه زارعی سهشنبه، ۱۱ اردیبهشت در آیین افتتاحیه کارگاههای آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در کتابخانه مرکزی همدان، با بیان اینکه این محافل با حضور پیشکسوتان ادبی کشور برگزار میشود، افزود: کار برای کودکان و نوجوانان باید ظرافت و دقت خاصی داشته باشد.
وی با تأکید بر اینکه در حوزه ادبیات کودک، ترجمه برای کودکان، نویسندگی برای کودکان و محتواسازی برای این سنین یک ضرورت است، یادآور شد: برگزاری جشنوارهها و کارگاههای آموزشی با هدف آشنایی کودکان و نوجوانان با پیشکسوتان و کسب تجربه است.
زارعی در ادامه به دومین دوره جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان «دوست من کتاب» اشاره کرد و گفت: این جشنواره از آبانهاه سال ۱۴۰۱ آغاز و آثار بسیاری از سراسر استانهای کشور به دبیرخانه ارسال شده است.
وی با تأکید بر اینکه هیأت داوران این جشنواره از اساتید برجسته ادبیات کودکان و نوجوان کشور هستند، خاطرنشان کرد: مصطفی رحماندوست، محمدرضا یوسفی، افسانه شعبانژاد، بابک نیک طلب، غلامرضا بکتاش، حامد محقق، محمود پوروهاب هیأت داوران و از افتخارات ایران اسلامی به شمار میروند.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان همدان جشنواره ملی «دوست من کتاب» را آغازی برای تشکیل یک گروه اندیشهورز دانست و گفت: به منظور شناسایی استعدادها در این جشنواره شعر و داستان در گروههای سنی مختلف از یکدیگر تفکیک شدند.
دبیر کارگاه آموزشی شعر کودک و نوجوان نیز با اشاره به اینکه همدان گهواره ادبیات کودک و نوجوان کشور است، گفت: برگزاری این جشنوارهها با هدف شناسایی استعدادها باید تداوم داشته باشد و امیدوارم مجموعه داستان و مجموعه شعرهای رسیده به دبیرخانه جشنواره به چاپ برسد.
کمال شفیعیمشعوف با اشاره به اینکه این مهم به منزله مسیرسازی است، متذکر شد: چاپ آثار برگزیده در دستور کار مسئولان باشد.
به گزارش ایسنا، کارگاه آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان بعدازظهر امروز با حضور مصطفی رحماندوست، غلامرضا بکتاش و کمال شفیعی در بخش شعر و محمدرضا یوسفی، بهناز ضرابیزاده و مونا اسکندری در بخش داستان در کتابخانه مرکزی همدان برگزار شد.
انتهای پیام