مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان:

‌ایجاد اشتغال برای فارغ التحصیلان گیلان در دستور کار است

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان، با بیان اینکه در سال ۱۴۰۳ اشتغال فارغ التحصیلان را در دستور کار داریم، عنوان کرد: متاسفانه بازار کار در جذب فارغ التحصیلان دانشگاهی موفق نبوده و لذا دولت سیزدهم بر این امر اهتمام دارد.

سیاوش آقاجانی امروز، ۱۱ اردیبهشت ماه در همایش تجلیل از کارگران نخبه و گروه های کار و واحدهای نمونه استان گیلان، از انجام سالانه ۱۲ هزار مورد بازرسی از کارگاه های مشمول قانون کار استان خبر داد و بیان کرد: ۷۰۰۰ بازرسی به صورت دوره ای و مستمر و طبق برنامه بوده که شامل نظارت بر حق و حقوق کارگران و ایمنی آنهاست و مابقی به صورت موردی انجام می شود و مربوط به مشاغل سخت و زیان آور و اتباع و حوادث ناشی از کار و... است.

وی با بیان اینکه در حوزه ایمنی برای ۴۴ هزار نفر/ساعت به کارگران و کارفرمایان و مسئولان ایمنی کارگاه ها آموزش ارائه کردیم، گفت: سال گذشته ۱۵۰ کارفرمای متخلف را به دادگاه معرفی کردیم، برآیند اقدامات اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان در حوزه ایمنی اعم از آموزش و نظارت و معرفی به دادگاه و بازرسی و... کاهش ۱۱ درصدی حوادث ناشی از کار بوده که به دنبال حفظ این روند هستیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان تامین انرژی صنایع و واحدهای تولیدی(برق و گاز) را یکی از مطالبات کارفرمایان دانست و اضافه کرد: در صورت به حداقل رسیدن قطعی‌ها، شاهد رونق تولید در واحدهای صنعتی خواهیم بود.

آقاجانی، مهمترین معیار امنیت شغلی را رونق کارگاه ها دانست و تاکید کرد: امنیت شغلی صرفا قرارداد دائم نیست و اگر کارگاه ها رونق داشته باشند، امنیت شغلی نیز افزایش پیدا می‌کند. ‌دولت سیزدهم در راستای احیای واحدهای راکد و نیمه راکد و رونق کارگاه ها، تلاش قابل قبولی داشته است.

وی کاهش نرخ بیکاری را از دیگر معیارهای امنیت شغلی دانست و ادامه داد: در گذشته کارفرمایان با صف طولانی از متقاضیان کار مواجه بودند، اما اکنون به دنبال حفظ نیروی کار هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان با بیان اینکه برنامه های دولت سیزدهم در راستای اشتغال، منجر به کاهش دو درصدی نرخ بیکاری در کشور شده است، خاطرنشان کرد: نرخ بیکاری گیلان حدود سه درصد کاهش داشته و در مقابل، شاهد رشد مشارکت اقتصادی گیلان هستیم.

وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۳ اشتغال فارغ التحصیلان را در دستور کار داریم، عنوان کرد: متاسفانه بازار کار در جذب فارغ التحصیلان دانشگاهی موفق نبوده و لذا دولت سیزدهم بر این امر اهتمام دارد و از دستگاه های اجرایی خواسته تا برنامه هایشان را اعلام کنند.

آقاجانی اشتغال فارغ التحصیلان را در بخش های کارآفرینی و تعاونی و کسب و کارهای خرد و... دانست و تصریح کرد: شاهد تحقق ۱۰۹ درصدی تعهد اشتغال استان در سال ۱۴۰۲ بودیم و ۳۵ هزار شغل ایجاد شد.

سرهنگ احمدرضا منشوری، معاون هماهنگ کننده سپاه قدس گیلان نیز، کارگر را نیرو و توان و استعداد و قدرت استقلال یک ملت دانست و اظهار کرد: هر قطره عرق کارگر ارزش قطره خون شهید در راه خدا را دارد.

وی گیلان را استان پیشتاز در تحقق شعار سال دانست و عنوان کرد: سپاه و بسیج جهش تولید با مشارکت مردم را در بخش های فکری، فیزیکی، سرمایه ای و روستایی دنبال می کند که در این راستا نیازمند شناسایی استعدادهای مردمی و نیروهای ماهر و متخصص و جوان و صندوق های قرض الحسنه و سرمایه گذاری و تقویت خوشه های تولید در روستاها هستیم.

معاون هماهنگ کننده سپاه قدس گیلان یکی از ماموریت های سپاه را شناسایی موانع تولید از جمله کمبود مواد اولیه و نداشتن نقدینگی و بدهی به بانک و... دانست و یادآور شد: افزایش تولید افزایش اشتغال را به دنبال دارد و لذا پیگیر گسترش خط تولید و پرداخت به موقع حقوق و دستمزد کارگران هستیم.

سرهنگ عباس اسکندری، رئیس سازمان بسیج کارگران و کارخانجات گیلان نیز از کارگران و کارفرمایان به عنوان رزمندگان جبهه اقتصادی یاد کرد و متذکر شد: به دنبال الگوسازی مناسب در عرصه تولید و ایجاد فضای رقابتی سالم جهت افزایش کیفیت و کمیت تولید و گسترش ضریب نفوذ گفتمان اقتصاد مقاومتی در کارخانجات و هدایت خانواده تولید در راستای سیاست های اقتصاد مقاومتی و معرفی مدیران جهادی برتر در عرصه تولید هستیم.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۶:۲۲
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1403021108590
  • خبرنگار : 50040