به گزارش ایسنا، حسن زمانیان در سی و یکمین مراسم تجلیل از اعضای هیات علمی نمونه کشوری در سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران برگزار شد، گفت: عملیات وعده صادق غزوه خیبر دیگر بود و پیروزی بزرگ دیگر برای رزمندگان اسلام. زوایای پیدا و پنهان این عملیات باید توسط اندیشکده ها تحلیل شود.
وی با اشاره به مراسم استاد نمونه کشوری تاکید کرد: به این مراسم از سه جنبه توجه شده است؛ اول رشد فزاینده این اساتید طی سال های گذشته است. از ۱۰ استاد به ۶۰ تا ۷۰ استاد رسیده ایم و میزان تعداد گروه و جایزه ها هم افزایش یافته است.
زمانیان خاطرنشان کرد: همچنین به اساتید نمونه کشوری که با همکاری اساتید این سازمان در محورهای پژوهشی سازمان پروپوزال داشته باشد یک میلیارد تومان گرفت تعلق میگیرد.
رییس سازمان پژوهش های علمی صنعتی افزود: ما آینده پژوهشی دنیا را تا سال ۲۰۵۰ بررسی کردیم؛ مسائل پژوهشی که مطرح است شامل میکرو الکترونیک، کوانتوم، هوش مصنوعی، امنیت غذایی، سوخت پاک هیدروژن و موارد دیگر است که سازمان پژوهش ها روی آنها کار می کند.
زمانیان در پایان تاکید کرد: هر استاد نمونه کشوری که در این زمینه ها پروپوزال داشته و با همکاری اساتید سازمان روی آن کار کند و این طرح را پیش ببرد تا یک میلیارد تومان گرنت به آن اختصاص می یابد.
انتهای پیام
رییس سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران خبر داد
بررسی آینده پژوهشی دنیا تا سال ۲۰۵۰
رییس سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران با بیان اینکه آینده پژوهشی دنیا را تا سال ۲۰۵۰ بررسی کردیم، گفت: مسائل میکرو الکترونیک، کوانتوم، هوش مصنوعی، امنیت غذایی و سوخت پاک هیدروژن از جمله این مسائل پژوهشی است.