به گزارش ایسنا، در آیین گرامیداشت هفته عقیدتی- سیاسی در سپاه و بسیج، سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه به بیان ویژگیهای «عملیات وعده صادق» پرداخت.
سردار سرتیپ پاسدار رمضان شریف با بیان اینکه «عملیات طوفان الاقصی در سال گذشته، حمایت از فلسطین را قوت بخشید»، افزود: این عملیات پر قدرت علیه رژیم صهیونیستی انجام شد که در گذشته مدعی شده و بارها اعلام کرده بود، قلعهای امن در منطقه هستیم و اگر همه ارتشهای کشورهای عربی همزمان به ما حمله کنند، پیروز میدان خواهیم بود.
وی تصریح کرد: عملیات وعده صادق با سلاحهای تولید داخل صورت گرفت، عملیات وعده صادق، رزمایش نبود بلکه صحنه عملیات واقعی بود.
دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه هم در گفت وگویی به مناسبت روز خلیج فارس با اشاره به اینکه خلیج فارس به لحاظ اقتصادی جایگاه مهمی دارد و ۴۰ درصد گاز و ۶۲ درصد نفت جهان در این منطقه قرار دارد، افزود: به لحاظ امنیتی این منطقه بسیار مهم است و ما بارها پیام صلح و دوستی دادهایم. ما دنبال برقراری امنیت تنگه هرمز هستیم و امنیت تردد روزانه ۸۳ کشتی که از این تنگه عبور میکنند را برقرار کردهایم. امروز راهبرد ما در خلیج فارس، صلح، امنیت، برادری و دوستی است. بیگانگان مخل امنیت منطقه هستند.
دیگر اخبار مرتبط را می توانید در لینکهای زیر بخوانید.
خلیج فارس جایی برای حضور ملت ایران است
همسایگان ایران مجاهدت های نیروهای مسلح در حراست از خلیج فارس را می ستایند
****
در آستانه روز معلم سید ابراهیم رئیسی صبح امروز با جمع زیادی از فرهنگیان و در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشوری دیدار کرد و ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع فرهنگیان، معلمان و آیندهسازان کشور، صمیمانه از تلاش همه مربیان و معلمان قدردانی کرد و روز معلم را به همه معلمان و دستاندرکاران آموزش و پرورش تبریک گفت.
رئیس جمهور با تأکید بر نگاه ویژه دولت به موضوع عدالت آموزشی با بیان اینکه از ابتدای آغاز کار دولت مردمی اساس تقسیم بودجه بر محور عدالت و بر مبنای آمایش سرزمینی بوده است، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران پرچمدار اجرای عدالت بوده، انتظار مردم تصویب قوانین عادلانه، قضاوت و داوری عادلانه و اجرای عدالت است که باید در تمامی شئونات و سطوح این نظام اجرا شود.
وی در ادامه به پیشرفتها و دستاوردهای چشمگیر کشور در عرصههای مختلف اشاره کرد و خطاب به معلمان و مربیان، گفت: یکی از راههای باز کردن گرههای ذهنی دانشآموزان آشنایی با این پیشرفتها و دستاوردهاست که ابتدا باید معلمان از آنها مطلع باشند و سپس در غالب اردوهای راهیان نور دانشآموزان خود را با این توانمندیهای کشور آشنا کنند.
همزمان با سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و روز معلّم هم قرار است جمعی از معلمان و فرهنگیان سراسر کشور، صبح چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کنند.
این برنامه، از جمله دیدارهای سالانه رهبر معظم انقلاب است که در تکریم مقام معلم بطور پیوسته برگزار شده است.
****
از امروز، بررسی بخش دوم لایحه بودجه۱۴۰۳ کل کشور مربوط به جداول در جلسات علنی مجلس شورای اسلامی آغاز شد و جدول شماره ۵ مربوط به درآمدها، واگذاری دارایی های سرمایه ای و واگذاری داراییهای مالی»، جدول شماره ۷ با عنوان «اعتبارات دستگاههای اجرایی ذیل دستگاههای سیاستگذار در سال ۱۴۰۳» و جدول شماره ۹ با عنوان «برآورد اعتبارات ردیف های متفرقه سال ۱۴۰۳» به تصویب نمایندگان رسید.
در جریان این جلسه، رئیس سازمان برنامه و بودجه درباره موضوع مالیات اظهار کرد: بار مالیاتی و فشار مالیاتی سال ۱۴۰۳ نسبت به سال گذشته سبکتر است چون با مصوبات قبلی مجلس شورای اسلامی درآمدهای مالیاتی افزایش پیدا کرده است یکی از آنها حذف برخی معافیتها است که تبدیل به درآمد مالیاتی شده و فشار به مودیان مالیاتی وارد نمیکند.
در پاسخ به او، رئیس کمیسیون تلفیق گفت: درآمدهای جدول پنج، هزار و ۴۸۵ همت بود که ما هزار و ۵۸۵ همت مصوب کردیم که این به معنای افزایش مالیات و درآمدها نیست بلکه با محاسبات ما این میزان درآمد دولت از مالیات در سال جاری به دست میآید لذا ما در مجلس شورای اسلامی یک ریال مالیات را اضافه نکردیم.
حمیدرضا حاجی بابایی همچنین با تاکید بر اینکه متناسب سازی حقوق بازنشستگان از اول فروردینماه لازمالاجراست، توضیح داد: منتها با توجه به اینکه برنامه هفتم همچنان مورد ایراد شورای نگهبان است باید این ایرادات رفع شده تا تبدیل به قانون شود. بعد از آن احکام بازنشستگان زده خواهد شد و بودجه آن هم پیشبینی شده است.
گزارش کامل ایسنا از جلسه علنی امروز (دوشنبه) دهم اردیبهشت ۱۴۰۳ مجلس شورای اسلامی و «بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور» را می توانید اینجا بخوانید.
****
همزمان با چهل و پنجمین سالروز قطع روابط سیاسی و دیپلماتیک ایران و مصر، ایسنا در گزارشی تاریخی با عنوان «دوستی با اسرائیل» عامل تیرگی روابط ۲ کشور مسلمان» به مرور این واقعه پرداخته که در بخشی از آن آمده است: تیرگی روابط سیاسی و دیپلماتیک و قهر ایران و مصر، یک دلیل قوی داشت؛ «دوستی با اسرائیل». این دلیل را یک بار محمدرضا شاه پهلوی برای جمال عبدالناصر دومین رئیسجمهور مصر و بار دیگر محمد انور سادات سومین رئیسجمهور مصر برای مقامات وقت جمهوری اسلامی ایران ایجاد کردند.
انتهای پیام