به گزارش ایسنا؛ دکتر محمود آل بویه اظهار داشت: اقلام آرایشی و بهداشتی یکی از بخشهای مهم مصرفی آحاد جامعه محسوب میشوند و از میانگین بالایی در میزان مصرف در کشور برخوردارند.
وی ادامه داد: چالش عمده ما در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی بحث قاچاق است و شاید دلیل اصلی آن عدم توجه جدی به تولید داخلی این محصولات در سالهای گذشته باشد.
او همچنین اضافه کرد: قاچاق دارای دو بعد منفی در حوزههای اقتصاد و سلامت است که هر دو هم قابل اعتنا هستند؛ از آنجایی که محصولات آرایشی و بهداشتی به صورت طولانی مدت مصرف میشوند، در صورتیکه اصالت آنها مورد تایید نباشد، می توانند بر سلامتی افراد عوارض بسیاری وارد کنند.
بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، آل بویه همچنین تولید داخلی را چاره کار چالش قاچاق عنوان و تصریح کرد: تولیدات داخلی تحت نظارت ما هستند و میتوانیم با کمک مسئولین فنی بر فرآیند آنها نظارت کنیم و خوشبختانه در سال های اخیر بخش خصوصی و تجار در تولید این محصولات و انتقال دانش فنی آنها به کشور اقدامات خوبی انجام دادهاند.
مدیر کل فراوردههای آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در خصوص محصولات بهداشتی آرایشی غیر مجاز که ممکن است در رسانهها تبلیغ هم شوند، گفت: محصولات وارداتی یا به صورت قاچاق یا با مجوز سازمان غذا و دارو وارد کشور میشوند و طبیعی است محصولات آرایشی و بهداشتی که با ورودی نامعلوم در سطح عرضه وجود دارند، غیر مجازهستند؛ چر که مشخص نیست در مبادی غیر قانونی ورود به کشور تحت چه دما و در چه محیطی بوده اند و خطر فاسد شدن آنها وجود دارد.
وی در پایان در توصیه اکید از مردم خواست از محصولاتی که برچسب اصالت سازمان غذا و دارو دارند، استفاده کنند.
انتهای پیام