مرتضی سالاری امروز ۱۰ اردیبهشت در گفتوگو با خبرنگار ایسنا در هرمزگان اظهار کرد: با توجه به پیشروی و احداث دو دستک موج شکن تفریحی (دو بازوی موج شکن) به طول ۶۰ متر در نوار ساحلی بندرلنگه در راستای انجام وظایف حاکمیتی سازمان بنادر این سازه غیرمجاز متعلق به اشخاص حقیقی تخریب و جمعآوری شد.
وی ادامه داد: این اقدام با پیگیریهای اداره بنادر و دریانوردی غرب استان و با همکاری دستگاه قضایی شهرستان بندرلنگه انجام شد.
مدیر بنادر غرب هرمزگان تصریح کرد: براساس بند ۲۲ ماده ۳ آیین نامه سازمان بنادر و دریانوردی مصوب سال ۱۳۴۸ و ماده واحده مصوب ۱۳۸۷ مجلس شورای اسلامی، احداث هرگونه تأسیسات در دریاها و رودخانههای قابل کشتیرانی و حتی بهرهبرداری از این گونه سازهها بدون دریافت مجوز از سازمان بنادر و دریانوردی ممنوع است.
به گفته سالاری به منظور حفاظت از خط ساحلی کشور ناشی از آسیبهای ساخت و سازهای غیراصولی مربوط به تأسیسات دریایی و بندری، همه متقاضیان اعم از حقیقی و حقوقی باید با مراجعه به سامانه جامع مدیریت و نظارت بر سواحل کشور برای ثبت تقاضا و دریافت مجوزهای تأسیس و بهرهبرداری هرنوع سازه در دریا و رودخانههای قابل کشتیرانی اقدام کنند.
به گزارش ایسنا، بنادر و دریانوردی غرب استان هرمزگان با نظارت بر ۶۰۰ کیلومتر مرز دریایی از ابتدای محدوده شهرستان بندرخمیر تا ابتدای حوزه استحفاظی استان بوشهر و نظارت بر ۱۰ بندر تجاری و مسافری و پشتیبانی نیمی از جزایر کشور، کانون مهمی برای تبادلات تجاری دریایی کشور محسوب میشود.
انتهای پیام