آقامیری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه نبود صنایع تبدیلی و تکمیلی سبب شده تا این محصول با نام استانهایی همچون همدان و ... صادر شود، اظهار کرد: در این استان عملیات خشک کردن و بسته بندی ساده کشمش انجام میشود اما برای صادرات آن در استانهای دیگر، بسته بندیها عوض میشود و با نام همان استان نیز صادر میشود.
وی با بیان اینکه در استان حدود ۲۳۴ هزار تن در سال محصول باغی تولید میشود، افزود: ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی برای محصولات باغی یکی از نیازهای ضروری استان است.
آقامیری ادامه داد: انگور کلاهداری یکی از محصولات باغی استان است اما صنایعی برای تبدیل آن وجود ندارد و از سوی دیگر ظرفیت سردخانهای چندانی نیز برای ذخیره سازی آن وجود ندارد.
وی بیان کرد: از سوی دیگر ایجاد یک واحد لبنی جدید با ماندگاری بالا از دیگر نیازهای استان در حوزه محصولات دامی استان است و به زودی یک واحد تولیدی شیرخشک نیز به بهره برداری میرسد.
به گفته این مقام مسئول، استان در حوزه کارخانجات تولید خوراک دام بینیاز شده و هم اکنون ۱۳ واحد تولیدی در این زمینه وجود دارد.
وی تصریح کرد: گوجه فرنگی یکی دیگر از محصولاتی است که در استان به مقدار زیادی تولیدی میشود و چهار واحد تولیدی رب گوجه فرنگی در استان ایجاد شده که در این زمینه بی نیاز شدهایم.
انتهای پیام